3½ tim

Ja 3½ tim verkar blivit min nya maxsömn ;-) Vilket innebär att jag klev upp kl 11 idag ocks. Åkte direkt till Byn för att inhandla 2 lådor med lock på Jula och en pall att ha till småflickorna ute på gårdsplanen att kliva upp på Röskva med.

Jag såg Lassnacks youtube igår.....den där fina groominglådan som hon fått från Svensk Ridsport :-) Mmm....en sån vill ju jag också ha :-) en inte sjutton betalar jag 1500:- för en trälåda även om den är fin ;-

Så jag inhandlade 2 trälådor på Jula för en skitsumma i jämförelse. Lådan kostade 169:- . Sen har jag betsat den brun både invändigt och utvändigt. Maken sågade till en träskiva som jag satt i den så att det blir ett separat fack också. Jag ska visa hur den blev i morgon.

Aggish har vilodag ooch Biggi kom och ställde sig vid ledet ungefär 14.10 för då ansåg han att det var dags att få bli riden ;-) Vi tog en RW-runda. Skvätt-pelle i vanlig ordning men inga 180-graders vändningar i alla fall ;-) Han kändes fin på slutet och fick lite stretch efteråt också.

Maken och jag har varit i Klinte och köpt godis och bananer....jag måste göra bananpannkaka till frulle i morgon. Jag har aldrig ätit det och alla säger att det är så supergott.

Sen har jag en träning i morgonbitti. En unghäst som behöver "tuktas" och dra upp lite riktlinjer för ;-) Sen har jag mina 2 att rida på eftermiddagen. Vi ska göra rent vårt akvarium i morgon kväll har vi bestämt.....det ser bedrövligt ut nu....så äckligt mkt alger bara för att vi ställt det på "fel" plats där solen lyser på det :-( Så nu ska det flyttas till en annan plats där solen inte lyser rakt på och fiskarna ska få rent :-)

Nu ska vi äta sill och potatis....och jag VET att det är fel dag men det skiter vi liksom i ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229