3:dje natten

Sådär....nu är det bara en natt kvar sen sovdygn och sen 3 nätter till. Känns i kroppen även om den gångna natten var helt ok. Kom hem i morse och såg att dörrarna till köket var öppna vilket de inte ska vara när vi har kattungen där......kände lite att jag inte orkade leta igenom hela huset efter henne......maken fick allt "sopa efter sig själv" när han vaknade och leta reda på henne och det bus hon eventuellt hittat på.

Som alltid sover jag inte så länge efter nattpassen så vid 11.30 vaknade jag igen men det är ändå 4 tim så det får duga.

I stallet är det lite av ett kaos ;-) Anna hade med sig några arbetskamrater som hjälpte henne med mockning och höpackning..........Känner på mig att jag nog får "se över" den mockningen sen ;-) Men jag orkar inte riktig med sådant när jag jobbat och är nyvaken så jag vände och gick in igen. Anso kommer vid 13-tiden så jag hoppas att "sällskapet" är klara och har åkt då (inga illa menat).

Maken vet jag inte vart han är idag men antagligen inte så långt bort skulle jag gissa, hos någon av grannarna troligt.

Han ska på 50-års fest i kväll och försvinner nog hemifrån vid 16-17-tiden redan. En annan ska ju jobba så för mig blir det en "gräsänkekväll" några timmar innan jobbet :-) Och i morgonbitti vill jag nog helt inte se till honom förrns tidigast efter lunch ;-( Det där med "lagom" har aldrig varit grabbarnas motto ;-)

Vi får se lite hur vi lägger upp ridningen idag. Såklart så duggregnar det men det får gå. Däremot har Biggi vila idag vilket hans kropp behöver men hans skalle skulle nog behöva något annat ;-) Anso ska egentligen rida Rox men vi får se hur vi gör med det också. Hela den här helgen verkar bli lite på trekvarten med hur alla skulle rida men så blir det ibland ;-)

Nu ska jag gå ut och se om det är "fritt fram" och om Anso kommit :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229