Acceptera situationen

Det blir inget meeting i Udden....och det har jag valt själv. Just nu har jag tappat gnistan för att tävla.Det är alldeles för mkt annat skit i mitt huvud som tar plats och att göra den resan med den kostnaden då man inte har varken fokus eller gnista är helt fel. Det är skittrist men det kommer fler tillfällen och jag måste se långsiktigt. Det har hänt alldeles för mkt sista tiden och det måste både få landa och bearbetas för att saker och ting ska kunna fungera.

Istället kommer Nadja att få låna Lizza till Allsvenskan i år också. Jag är ingen lagmänniska....eller det är jag nog egentligen men då vill jag välja lag själv....hahaha. Jag vill rida i lag med min träningsgrupp i så fall. Nej men hon får gärna ha Lizza i laget om hon vill, det va ju ett bra lag förra året och nu har hon ridit Lizza lite fler gånger också. Hon kan lätt nolla alla starter på henne om hon får lite mer kläm på henne. Första omgången är 23 Juli så då kör jag Lizza och Nadja rider. Hennes egen häst är inte i fas och hon får lite problem med den i hoppningen, eller det är nog inte bara Nadja som får det för osäkerheten sitter nog mest hos hästen tror jag.

Jag hoppas att suget och gnistan kommer tillbaka med tiden men som sagt....just nu är det alldeles för mkt annat som gör att jag bara tycker att det mesta är jobbigt.....det jag INTE tappat gnistan för är att rida. Kände härom dagen(då jag bestämde mig) att rida-träna är precis vad jag vill nu. Att sitta ensam ute i skogen eller på ridbanan och trimma känns exakt som det jag orkar med. Jag ska lägga all min energi på att sätta Lizza i bra form istället och hoppas tävlingslusten kommer tillbaka till höstsäsongen istället. Det blir kanske inget meeting i år men då får det bli så för stoppar jag inte upp nu och tar det som är "livsviktigt" så kommer jag gå sönder.......

Det känns lite som att vara i en skog i Norrland.......bara massa träd överallt och jag har svårt att se vad som är vad och vart jag ska....jag bara traskar på liksom ;-)

I dag ska jag jobba igen.....känns sådär att komma tillbaka till jobbet men det e bara att bita ihop så kommer det att gå bra.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229