Aggish och Baggish ;-)

En kort runda med dem ned på grusvägen och sen trim på ridbanan. Elin ville prova Baggish lite på ridbanan och känna på hur han funkar.Det gick alldeles superbra och han behöver SÅ himla mkt grundläggande arbete för det har han ingen aning om vad det är. Han vet inte vad han ska göra och då löser han det genom att springa på istället. Men han slappnade av ganska snabbt. Aggish är lite sned och vill inte riktigt ta i med vänster bak....igen ;-) Det är ju hans akilleshäl så jag borde bett Åsa gå igenom honom när hon va här.........men hon ska till sis i början på Juli så jag får hugga henne då istället ;-)

Maken hämtade hem salt idag och spridde ut på ridbanan och sen sladdade han den också så nu är den inte det minsta dammig-SKÖÖÖÖNT :-)

I morgon är det dressyrträning och både jag och Aggish är taggade för det :-) Baggis rider jag hemma när jag kommer hem i morgon kväll. Rox får stå lite åt sidan ett par dagar för att jag inte ska stressa ihjäl mig......men hon dör inte av det.

Nu är det bara 2 dagar kvar till midsommar och jag är ledig 3 dagar igen :-) Ledig kan man verkligen inte vara för mkt......;-) Som vanligt blir det skitväder under midsommar om man ska tro meteorologerna..........men det är ju väntat ;-) Typ +14 och även regn. För mig kvittar det och jag blir bara glad om det kommer regn så det blir mer foder. Sen kan vi sitta ute oavsett om det regnar så det skit samma.

Det blir tidig morgon i morgon igen så efter att vi käkat ska jag bara ta ned hästarna på betet igen och nattfodra och sen bums i säng.
Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer