Allsvenskan

​I morgon är det första omgången i Allsvenskan...som numer tydligen heter "RAS" ?!? Man hänger inte med liksom ;-) Förkortningen betyder då Ridsportallsvenskan ;-)

Nadja rider. Ja jag är inte så intresserad av att rida i lag om jag inte får sätta ihop laget själv...hahaha. Det KAN vara ett hyggligt lätt sätt att bli placerad om man tycker det är viktigt för oavsett ens egen prestation så får man ju samma placering som laget :-) Men det kan ju också gå åt pipsvängen för hela laget om man har otur.....

Ja Nadja bör kunna göra en nollrunda i alla fall om hon håller ihop och har tryck.Det går i 1m´s klassen och det är väl där ungefär som Lizza börjar respektera hindrena....BÖRJAR i alla fall ;-)

Funderar på om jag ska fjanta till det med knoppar tills i morgon...får se, hade varit kul att testa och se hur hon ser ut i knoppar. Eller så bandar jag manen istället ;-) Det e egentligen snyggare faktiskt. Sen ska jag fundera ut en passande outfit för morgondagen. Det kommer att bli varmt så det ska med ordentligt med vatten,flugspray och flugtäcke.

Jo just det...sist vi va och tränade så va det 29 grader varmt i lastbilen....genom luckorna på taket kommer det knappt in någon luft eftersom man satt vindavvisare på hytten så luften passerar ÖVER luckorna på taket. Så vi ska sätta in fler ventilationer men har inte riktigt klurat ur vad som är bäst.

I dag är makens plan att gräva igen groparna runt stolpen till nya ligghallen och börja "spika" väggar. Man måste börja i någon ände och gör man lite varje dag så kommer man framåt även om det tar tid ;-)

Hörs senare

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229