Allt går om man vill ;-)

Maken och jag är ju motpoler till varandra. Han är född i nedförsbacke kan man säga ;-)Hans vattenglas är "halvtomt" till skillnad mot mitt som är "halvfullt" ;-) Det är som koppling och gas på en bil....hahaha.

I dag kom ÄNTLIGEN spånet hem till ridbanan.........eller det var 1 lass. Att det går åt mer fattar vi men det går bara att köra 1 lass i taget ;-)

Makens kommentar: Det där kommer ALDRIG att räcka, vi kommer att få köra precis hur många lass som helst.

Min kommentar: Ja ja, det ordnar sig. Jag sladdar så får vi se, det blir nog bra.

Och hur blev det? Fantastiskt bra även om jag fick sladda någon timme ;-) Dock ska vi hem med 1 lass till så vi får mer på topplagret.

Det föranleder såklart att alla hästar skall trimmas i dag också ;-) Måste ju känna på underlaget :-)

Mr "skit-i-byx" gjorde en RW i går och även om han var nära att bajsa på sig nästan hela vägen så kämpade han på. Inte SÅ himla mkt flygfän ute heller......det var mer mygg i så fall. Men han är duktig för han är verkligen som ett asplöv och skuttar rakt upp för minsta lilla.....en sten som skvätter iväg för att han trampat på den skrämmer nästan ihjäl honom.....hahaha. Sen stod det 2 cyklar i skogskanten längs vägen....som såklart aldrig stått där tidigare ;-) Frågan är om jag är hatad nu för jag satt och pratade med honom för att lugna honom och "råkade" säga till honom "det är bara några turistjävlar som tappat sina cyklar gubben, inget farligt".........sen ser jag två huvuden sticka upp vid en gran längre in.....oklart om de hörde vad jag sa.....hahaha. Men jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Biggi blir lugn när jag pratar med honom så syftet var uppfyllt och hur skulle jag veta att det råkade gömma sig 2 människor längre in i skogen ;-)

Aggish hade som sagt vilodag i går också. Rox blev riden i förrgår så hon fick vila i går. Jag behövde dessutom tvätta klart täcken och sladda ridbanan innan mörkret kom. Jag var klar i stallet 21.30 och var hyggligt hungrig då så det var skönt att (som vanligt) få maten på bordet när jag kom in.

I helgen rider jag dressyr igen och även på Onsdag nästa vecka, nu kööööör vi :-) Känns som jag ÄNTLIGEN fått tillbaka lite motivation. Och får jag det med en häst så följer alla med liksom ;-)

Jag ska ta med Biggi på dressyr också vid tillfälle. Det är bara på med airbagen och hålla i sig ;-) Han är jävlig att trimma för det är oftast då han får sina psykoser.......;-) så fort man ställer krav på honom så vaknar fuxen i honom ;-) Men han får väl lägga av mig några gånger så kanske han ger sig sen ;-)

Det var skillnad för 20 år sen men idag orkar jag liksom inte med att bryta mig mer.....känns som det mesta i kroppen varit trasigt....hahaha. Inga korsband, trasig fotled, trasig axel(vingscapula)efter en ridolycka för många år sedan,fraktur i vänster fotblad,roterande nackkota,bäckenfraktur,flera diskbråck.....och lite annat ;-) Jag BEHÖVER inte göra fler vurpor med andra ord ;-)

Nu har jag också insett att ingen annan heller behöver göra det och jag sätter inte upp andra ryttare på Biggi längre.Dels för att jag är orolig att han kommer hem ensam och dels för att jag inte vill att de sätter ÄNNU fler spöken i huvudet på honom. Jag är aldrig rädd för att ramla av honom, han är en enmanshäst och sköter sig (nästan alltid)när jag rider för att han litar på mig. Jag tror säkert att andra kan rida honom men då måste jag verkligen veta att det är någon som absolut inte sitter och spänner sig eller är osäker vilket är näst intill omöjligt att hitta. Så han kommer att vara mattes enmanshäst ;-)

Nu är det bara 2 pass kvar innan semestern :-) Jag hoppas nu för sjutton att jag inte blir sjuk.....vi har fått in Covid19 på jobbet tyvärr.....2 konstaterade.....men inget man kan göra så mkt åt.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229