Ännu mer röj

Nu är vi verkligen inne i ett ”stim”, Lena och jag ;-) Vi teamer super tillsammans när vi ska röja….hahaha. När jag kom hem från jobbet igår så åkte vi bort till det stallet där Lena har Elliot och hämtade en stor Sulo med vintertäcken och flera kassar med blandade prylar som skulle rensas igenom. Sen satt vi i foderkammaren och rensade ut prylar. Jag drog igång stora tvättmaskinen och slängde i några täcken som var fulla med hår, damm och råttbajs….bläää. Det är en hel hög med täcken som ska i maskinen idag också och med lite tur regnar det inte mer så jag kan hänga dem på tork.
Sen fick alla hästar komma in eftersom det var åska på gång och de kunde få stå inne och sova en stund vilket de gjorde ganska snabbt ;-)
Sen fick både Aggish och Biggi massage och Biggi fick Biolight. Dom är verkligen SÅ himla bortskämda med massage ;-) De får nog helkroppsmassage 3 dagar i veckan i alla fall. Men när man ser hur mkt de njuter så är det värt varenda sekund :-)
Aggish höll på att krypa ur skinnet igår,sötisen. Han är annars den som absolut gillar massage men han brukar inte slå knut på sig vilket däremot Biggis ofta nästan gör. Båda kändes mjuka och fina och det var inga direkta spänningar hos någon av dem.
Det kom bara ett par smällar från åskan och sen drog den vidare österut så sen fick de komma ut allihop. Det var inte så kallt heller, +12 grader så det var helt ok.
Jag var klar vid 20.30 så jag hann kolla på nationshoppningen också :-) Man behöver inte säga SÅ himla mkt om det ;-) Magisk prestation av dem alla och Sverige är verkligen inne i ett ”stim” nu :-)
I dag ska JAG få massage :-) Ska dit direkt efter jobbet och Anna ska rida Aggish. Vet inte vad klockan hinner bli innan jag är hemma så jag får se vad jag hinner. Skulle behöva sladda ridbanan nu när det kommit lite regn också.

Kaatjiing 😎

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229