ÄNTLIGEN HÄNDER DET :-)

Äntligen börjar det gå framåt med vår ridbana :-) Gruset/sanden kan levereras om ca 1 mån och innan dess ska markberedningen vara klar....och det HOPPAS jag verkligen att den hinner bli.

Det ska bli så sanslöst skönt att kunna gå rakt över vägen och rida och tänk så mkt tid det kommer att spara :-) Det kommer att bli 30x80 och troligtvis en bank på den också. Vi kommer att bereda mark på sidan om också för att kunna ställa transporter istället för att ha besökande på gårdsplanen.

Magnus "bygger" en hindervagn som man kan dra med golfbilen så det plättlätt går att flytta hindrena när man ska sladda banan och för att skydda materialet blir det ett tak på vagnen ;-)

Även om vårt material är lättare än det mesta annat så tar min rygg stryk av att bära bommar av och ann. det blir slan-staket men kommer inte att målas på ett par år då det ska vara impregnerat. En plats för fikabord och sitta-och-glo-ställe ;-)

Sen e de flesta välkomna hit att träna :-) Så gööööööt det ska bli :-)

Det blev inget sladdande av ridbanan idag.Det har regnat hela dagen och ytlagret är inte mer satt än att det kommer att fysa med i harven om man ger sig på den nu.....det står dessutom vatten på ridbanan. Så hindrena står kvar och jag får se om jag kan hinna med att plocka bort dem i morgon. Det är nästan bättre att jag sköter harvning/sladdning själv eftersom det är jag som måste ta bort hindrena och också måste planera in det mellan aarbtespass-ridpass m.m. Det blir svårt för mig att anpassa mig efter att andra ska harva och jag har en "tid att passa" för att få bort hindrena.....

Ja det är så nu i Juli. Jag jobbar som fan, försöker hinna med att rida båda mina hästar och sen resten runt i kring med valpar,fodringar osv. Nej jag klagar inte men ibland har andra svårt att förstå att jag inte alltid kan "sticka in" lite annat emellan....;-) Jag måste hinna med att återhämta mig också.

Jag e "sträng" på att prioritera, jag vet vad min kropp klarar och vad den behöver. Den behöver springa-rida-sova-äta....speciellt när det är som mest att göra på jobbet. Det finns inte utrymme för att engagera sig i annat då. Så det kommande veckorna är det prio:

-Ta hand om mina egna hästar och träna dem.

-Se till att allt hemma fungerar med valpar-hus och make ;-)

-Arbeta och sova.

Sen e liksom tiden slut.....så ser det ut just nu.

Det blir lite bättre i Augusti då jag har semester dock. Ska till fastlandet med Lizza och tävla och hälsa på Hanni, Magnus och jag ska iväg på en tripp (oklart mål i skrivande stund),ridbanan ska färdigställas, foderkammaren ska byggas om, småsaker i stallet ska färdigställas, valparna ska besiktigas och levereras....hahaha, ja det kommer att finnas en del att göra även på semestern märker jag ;-)

Och nu....nu ska jag i alla fall sova inför nattpasset ;-)

Hann med dessa idag också:

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229