Äntligen kväll

Nu är det kväll och det är rätt skönt för dagen har gått i full fart för att hinna med det som skulle hinnas med ;-)

Hästarna fick frulle inne och under tiden hämtade jag upp de andra till Äpplehagen. När hovis kom fick han börja med Aggish så red jag Biggi under tiden. I dag var det väldans farligt i skogen och han gjorde faktiskt en pallnit......han har inte gjort det på flera dagar ;-) Men i dag fick han jogga lite längre sträckor men fick sakta av så fort jag kände att han började spänna sig och dra upp svanhalsen.

När jag kom tillbaka var Aggish klar och Guiness var påbörjad. Biggi stretchades,på med täcke och in i boxen och ut med Aggish. Han har galopptränat idag,ca 6,5 km. Lite busig och glad men han är mest rolig när han bockar och sparkar bakut till skillnad mot Biggi ;-) Aggish hade ju vänligheten att bjuda på en spricka i mitt lillfinger för några veckor sedan. Det är inte bra ännu och det blev verklogen inte bättre när han gjorde en hoppstuds i galoppen så att han hörde upp halsen.....och där var då det där lilla skitfingret igen..................jäääääklar va ont det gjorde. Så nu börjar vi om med det där jädrans fingret :-( Tack för den darling ;-)

Sen var det mockning av ligghall,fylla höpåsar, byta täcken,släppa ut och gå ned med de andra tre till stora lösdriften. Maken hade kokat 2 ägg så dem han jag med nöd och näppe få i mig innan vi var tvungna att åka till byn och tandis. Det ser ut som själva fan i stallet eftersom jag inte hann städa efter hovis......men det får jag göra i morgon. Nu är jag hungrig och bedövningen börjar släppa....känns som han grävt ur hela huvudet ;-) Han har sytt några stygn och det blöder lite då cox då men jag har prylar som jag ska skölja med. Han har borrat ur i käkbenet så jag känner att det kommer lite i näsan (bihålorna ligger väldigt nära där)men det försvinner nog. Nu ska jag helst inte göra så mkt för att det inte ska blöda så eftersom jag är klar i stallet så ska jag inta soffläge ;-)

Maken ska värma Thaisoppa som vi ska äta till kvällsmat-mums :-) Sen är det sängen,sova,upp 6.30,rida,mocka osv,sova och sen jobba natten ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Snacka om fullspäckad start på veckan😍
nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229