Är det inte det ena så är det något annat.......;-)

Lagom tills ryggen fungerar acceptabelt så ska man åka på en skallvärk från h-vete.......man vet inte om man ska skratta eller gråta........antagligen skratta eftersom det är mkt roligare ;-) Fick vika in klövarna 1½ tim mitt på dagen för att kunna fungera någorlunda.

Hämtade Rox i morse,gick strålande och inga som helst problem. De hämtade henne med kedja(?!?!?!) från hagen.....ja whar ever.....har då aldrig någonsin upplevt att jag behövt en kedja på NÅGON häst EVER.....men shit the same, det va bara att plocka bort den och vänta ut henne (typ 3 min) och sen traskade hon in och stod som ett ljus. Inga problem när hon kom hem heller,rakt ut i hagen och fick ett par snytingar av Lizza och sen va det bra ;-)

Ja när jag va kar med stallet så tog jag som sagt ytterligare en "näve" Treo och lutade mig och faktum var att huvudvärken backat lite när jag vaknade......inte helt men betydligt mkt bättre i alla fall.

Red Biggis och det fick bli en hygglig skrittrunda.....marken är som asfalt och hal på sina ställen.Vill inte brodda på redan....för det kommer att komma +grader igen.....garanterat. Han va pigg och glad och som igår så tog det en stund innan han accepterade att rotera rätt men jäklar så fin han blir då :-)

Nu i kväll har jag och Aggish dressyrat och det gick OCKSÅ fantastiskt bra :-) Det tar en stund att värma honom och då är han allt annat än lätt att sitta på........men sen blev han varm och då blir han väldig fin :-) Eftersom jag åkte ensam så blir det ingen film utan ni får helt enkelt tro på mig ;-)

Hästarna nattade och jag ska duscha och sen krypa ned. I morgon jobbar jag kväll så jag rider på morgonen och Ella ska följa med på Lizza också. Hoppas på fint väder för jag känner att man verkligen behöver LJUS nu....det har varit grått i säkert 1 vecka nu....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229