Arbetsläger.....

Dagen idag har varit ett enda långt "arbetsläger"...hahaha, började med att stappla ved som bara fan och efter det lastade maken i det sista i vedsäckar. Mellan varven blev det en isglass,en flaska vatten och en paus. Sen va vi nere på Bergens skog för att leta reda på bryen som finns där....fanns där?!? Vi traskade igenom hela skogen (typ 7ha) utan att hitta ens en tillstymmelse till brye?!? Den har liksom bara försvunnit eller så lyckas vi helt enkelt inte hitta den....men den bör knappast torkat ut för den va svinstor....hm. Vi kunde konstatera att den "skogskhagen" inte är aktuell att släppa hästar i....inte nu i alla fall. Det bästa vore att ha kräk där under nåt år som röjer ur ordentligt och efter det får man försöka gallra lite. Ja det är i alla fall inget projekt som vi kan ge oss på nu har vi kommit fram till.

Efter lunch satte Magnus de lite plåt på ligghallen och jag tog trimmern och trimmade runt hela ridbanan. Dock behövs det mkt mer men man måste kratta undan allt gräs först för att kunna trimma vidare för annars fastnar trimmern i det som ligger ned. Sen kommer man få ta gräsklipparen och klippa för att få det någorlunda jämnt.

Vi bestämde att åka till människobyn och handla i hopp om att det inte skulle va så mkt folk.....där hade vi rätt för det var nästan tomt i butiken....tyvärr också på mat....hahaha.....så vi åkte vidare till Ica Maxi där det faktiskt va hyggligt välpackat i hyllorna.

På vägen till byn så åkte vi förbi skogen och där konstaterade Magnus att det låg plåt som han glömt bort....hahaha....precis de mått som vi behövde till ligghallen....bra där Magnus ;-) Men plåt går alltid åt.

Vi passade på att äta i stan också och är givetvis fet-mätta nu så det e bara att välta i kull sig för natten. Vi tänkte åka förbi och plocka lite kantareller på vårt hemliga ställe på vägen hem men vi orkade inte....får bli en annan dag ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229