Arla morgonstund.....

Satt på Aggish kl 07 sharp. Tänkte se om invasionen var mindre då. Hade redan räknat ut vilka tider man bör va iväg om man ska rida på morgonen....Alla halva klockslag är o-bra eftersom de flesta börjar jobba hel timme och det tar 30 min till Visby härifrån 😁 Saken är ju den att de kör som svin när de ska till jobbet.....men min uträkning stämde perfekt👍 jag mötte EN bil på hela vägen. Det var lite mindre flugor men på vägen hem var det kört....det blev "hoppsa-steg" hela vägen hem trots att jag lyckades snappa åt mig en björkgren och försökte vifta med den runt huvudet på honom. Han ville gärna stanna och vrida på skallen så jag skulle komma åt flugorna bättre men då kom vi ju liksom inte framåt😉
Sen fick båda massage och lite hovvård. Biggis fick ny "sko" av sula och gaffa-tape så nu håller det till eftermiddagen då hovis turligt nog kommer.
Ska nog köra på det här konceptet och se om det funkar. Det är varken turister,bilar,värme eller särskilt mkt flugor så tidigt. Ännu bättre att komma iväg runt 06 till och med.....men då får jag nog rida ensam resten av sommaren....hahaha.
Nu ska jag äta frulle och lata mig en stund.

Kaatjiing😎

Gillar

Kommentarer