Åsa

I dag har bästa Åsa varit här och behandlat Lizza. Det var som jag misstänkte, hon var öm höger bak (Gluteal fascia) men kanske inte så mkt fram i bogen(trapezius) som jag trodde. Sen hade hon en "lårkaka" fram på vänster sida, triceps. Orsaken till lårkakan kan vara många, dock inte orsakat av "ridningen". Man kan bara spekulera i varför hon var spänd i bak.....hon har tränat hårt och stod mkt i transport förrförra helgen och sedan dess gått fullt. Hon kan mkt väl stått och spänt sig(såklart) under transporten och sen har hon avlastat. Hur som helst gjorde behandlingen susen kan jag säga. Promenerade henne efteråt i ca 15-20 minuter och hon skuttade flera gånger rakt upp i luften och pep samtidigt vilket jag aldrig någonsin tidigare varit med om....hahaha. Sen bockade hon på stället ute i hagen och pep flera gånger när jag släppte ned henne på betet igen. Ja så ont har hon haft i alla fall. Nu ska jag promenera henne i morgon och sen jogga lätt under helgen så är hon nog ok igen :-) Behandlar fortsatt med Biolight såklart också ;-)

Hovis har nu hört av sig och kommer i morgon kl 14, toppen :-) Jag får ställa in min klippning också i morgon då vi måste vara på banken kl 10 för att skriva klart alla papper på Västergan med nya ägaren. 

Ja i kväll blir det ingen träning givetvis men istället rätt skönt med en "hemmakväll" faktiskt ;-) Så har dagen sett ut och i morgon e det full fräs igen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229