Återhämtning

I går var det återhämtning, hela dagen faktiskt ;-) Vi städade ur lastbilen och plockade i ordning allt i stallet.

Jo just det....innan dess...Magnus va i köket på morgonen och ropade på mig när jag satt uppe vid datorn. Han ville visa mig nåt ?!? Shiiit säger jag bara....utanför köksfönstret var det en svärm med bin....ja sådär några tusen st. De hade förirrat sig iväg från...vad vet jag.....till vår trädgård. Drottningen var väl inte nöjd med sitt "boende" utan var ute och letade efter ett bättre ;-) Men herre gud vilken tur att vi inte var ute.....jag stängde alla fönster på övervåningen också direkt.

Magnus fick tag i nån som han visste hade kuporna i närheten så de kom ganska snabbt och hämtade svärmen.Dock var det inte SÅ himla lätt som de trodde men till sist fick de med sig alla bin i alla fall ;-)

Ellen hjälpte mig att plocka sten i ena hagen också. Plockade för 1 mån sedan men det har ju kommit upp nya sten.... de gräver hela tiden de där skitungarna ;-) Nu e det den andra hagen som ska plockas. Sen måste vi mocka hagarna nu när de är tomma.

Hästarna fick kraftfoder lite tidigare i går också. Tyckte att vi kunde få en "fri" kväll efter det ;-) Det e så himla charmig när Magnus ska försöka få på Tina grimman....hahaha...men skratta förts som sist för till slut fick han på dem, trodde jag faktiskt inte för hon e rätt snabb på att dra sig undan ;-) De har så otroligt bra och skönt där på betet och det e härligt att se dem tillsammans :-) Tina far och springer mycket mer nu även om både Guiness och Frieda är lata som få....;-) Tina försöker verkligen få igång Frieda men hon är som kallblod är mest......varför springa när man kan gå...hahaha.

Det blev pizza på "gamla" Nymans....ihop med Amanda och Mårten på kvällen. Ja det e ju INTE som då Nymans hade det precis.....;-) Men pizzan var god :-) Det ordnar nog till sig med tiden men de får va lite "på tå" om de ska få behålla kunderna.

Vi laddade med godis sen också....shiit att man kan smälla i sig så att man fan blir andfådd efteråt...hahaha. Magnus låg i soffan och bara flämtade sen ;-) Sen blev det ju en tidig kväll....tror vi låg i säng redan vid 20.30.......;-)

Det var nog den enda "häst-fria" dagen på senaste månaden....ja HELT häst-fri var den ju inte heller ;-) Men dte var rätt skönt att inte ha några "måsten" alls utan bara chilla runt lite. Det klart vi "gjorde" saker i alla fall men det kändes som det var lite "valfritt" ändå...hahaha.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer