Att hon alltid har rätt.....;-)

Gill alltså,att hon alltid har "rätt"...hahaha. Ja det klart hon har, det e ju därför hon är tränare....right ;-)

Träningen igår gick bra. Fortfarande "rosslig i rören" och skulle behövt en "inhalator" för att få tillräckligt med syre. Dock va Lizza lika fin som vanligt och alltid lika ambitiös. Ann va där och filmade. Tyvärr var hennes minne på mobilen fullt så hon fick inte med allt, eller hon fick inte med slutet då vi satt ihop banan. Men några små-klipp fick hon med i alla fall.

Lizza blir starkt och jag har ibland svårt att få tillbaka henne med bara skönkelpåverkan......då hamnar vi lite i "drar-du-så-drar-jag"- läge. Vi jobbar på det ;-)

Gill vill ha längre hals på Lizza.....eller i alla fall inte kortare. Jag har haft en tendens att ofta rida med för långa tyglar men nu blir det lite tvärtom för att få henne att länga halsen lite.

Gill hade en serie på ena långsidan som bestod av oxer-upphöjd markbom-räcke-upphöjd markbom. På andra sidan var det 3 travbommar-räcke-4 galoppsprång-upphöjd markbom. Sen lite andra hinder i sväng också.

Jag tragglade med att få in 4(istället för 5) galoppsprång mellan markbommen och räcket men det var fasiken inte lätt.....eller när jag fick in 4 så kom vi in i serien med FÖR mkt fart och det blev inte optimalt.....

"Sitt upp" sa Gill 488 gånger och jag "tyckte" att jag gjorde det men tydligen inte.....eller "tyckte" att det inte skulle hjälpa utan ville ha tillbaka henne mer.....men då blev galoppen alldeles för dålig i svängen in till markbommen....ok, jag SKA sitta upp men hon kommer att ta med sig oxern hur som helst....tänkte jag ;-)

Jag "satt upp" (rätade upp mig)och som genom ett trollslag så hittade vi rytmen direkt....faaaan GIll att du ALLTID har rätt....hahaha. Det klart hon har, ingen betvivlar det :-)


Nu ska jag rida Lizza.Det blir intervallträning och klättring idag i Sandsjö. I morgon rider Linda så då får hon putsa lite på sin hemläxa som hon fick av Charlotte och sen får det bli lite jogging i övrigt. Ska klippa en häst i dag också,vid 13-tiden. Sen ska vi till människobyn och äta middag-jag och maken :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229