Babysteps..........

En långdragen "hangover" med skallvärk eller inte direkt "värk" men mer......tryck. Dock uthärdligt och det funkar att vara ute och rodda.

Sov till 7,30.......yeeh...och konstaterade att maken satt utanför stallet och fikade när jag kom ut. Frukostgrinden hade inte släppt och han hade precis släppt in dem där så de fick frulle lite sent med andra ord. Anledningen var att handtaget hade fastnat i bygeln som han satt fast runt "klockan"....och ändå så frågade jag honom i går kväll om han testkört den....och jo det hade han....dock inte efter att han satt dit bygeln ;-) Men nu har han fixat det så i morgonbitti SKA den gå upp som den ska. Nu törs jag ju inte riktigt lita på det så jag kommer gå upp och kolla i alla fall ;-)

Mockade hagen fixade foder och lite andra småsaker. Sen red jag Biggi. Han landar mer och mer och idag var det inte en enda 180 graders, bara en handbroms-stopp och sen det vanliga tittandet då såklart men det kan jag leva med alla dagar i veckan.

När jag kom hem hade maken varit i byn och köpt hem vit färg till att måla hinderbommarna med så jag hämtade upp några stöd till gården så vi kan lägga bommarna på dem när vi målar. Sen skulle jag harva ridbanan men ermit bara grävde ned sig och vi konstaterade att 4-hjulsdriften inte gick i ?!? Så maken fick skrämma igång Nuffen istället så jag kunde harva ;-)

Har också tvättat några maskiner med täcken ochhittade också 2 gamla fårskinn på logen....vad händer om man slänger dem i maskinen? Tänkte att som de såg ut gick de ändå inte att använda för de var tokskitiga....men det BORDE funka att tvätta....det är ju liksom skinn....det borde liksom tåla vatten.....

Det ser ju ut som man haft ihjäl något.....hahaha....med andra ord....det går INTE att tvätta fårskinn....nu vet vi det ;-)

Jossan och jag red samma väg som jag red på morgonen. Den är typ 9 km ungefär och en del skog vilket är skönt för nu är grusvägarna gräsligt stenhårda. Snart kommer de att dammbinda dem också med oljegrus och då blir de ÄNNU hårdare. Men vi har ju faktiskt hittat några nya fina vägar som bjuder på både trav och galoppträckor :-)

Klockan var redan 18 när vi kom hem så det var dags att göra klart för kvällen. Fodergrindarna laddade, hästarna har fått kraftfoder och kvällshö, sadel+träns putsat.....ja det var väl det. Maken grillar fläskfilé och vi ska ta premiärbad i Jaccuzin sen :-)

I morgon har jag en träning kl 10 och på Lördag har jag VBR-träningar från 9-15.30 så jag hoppas innerligt att det INTE regnar....håll tummarna.

Nouw krånglar som vanligt och det går skiiiit att försöka ladda över bilderna......fattar inte att de inte kan få ordning på den här portalen. Det kan inte finnas någon portal som har SÅ himla mkt problem som Nouw...

Trevlig valborg på er :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer