back in the neighborhood

Oj....två intensiva dygn där vi fick ta till både plan B och C....men i natt kom vi hem i alla fall och har lite mer info att bearbeta men vi är inte i "mål" än ;-) Och jag veeeet hur surt det är när man släpper en chliffhanger men ni får vänta ;-)

Jag vet ännu inte helt säkert om jag blir kvar hemma hela helgen men det kommer att klara under dagen. Jag är i alla fall ledig fram tills på Måndag vilket känns som en lotto-vinst :-) I dag ska jag i alla fall "städa" i stallet.Det blir ju alltid en del saker som "släpar" när man är borta nåt dygn även om "töserna" varit fantastiska att ta hand om stallet. Stooooort tack Lena,vilken klippa du är som alltid "lagar efter läge" när så krävs :-) Du både ser, förstår och räknar ut saker :-)

Aggishen har vilat i 2 dagar och behöver jogga loss sin kropp idag. Linda har "hoppat av" eller hur man ska uttrycka sig. Hon är fullt upptagen med sin man och sina barn så Aggish och jag får klara oss själva i fortsättningen ;-) Jag har ett par "nya" tjejer som kommer och ska provrida om nån vecka. Eller tjejer och tjejer, de är båda vuxna.....damer kanske är mer rätt ord ;-)

Så dagen blir en röj-dag kan man säga och samtidigt en ny planeringsdag....;-) Om jag är hemma i helgen så finns här tusen saker att ta tag i......en del tråd har blåst sönder på betet och måste lagas. De 2 dagar vi varit borta har tagit hit sommaren och nästan allt här har slagit ut och hästarna vill ned på skogen också.

Törs inte riktigt släppa över de andra på betet här hemma, de behöver beta in sig lite först på gräset så det måste jag också göra, beta dem. Men först måste ha köra in en ny höbal på logen för den tog slut i går kväll.

Lite kaffe först och sen igång :-)


Kaatjiing ;-)


  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229