"Bajs-dag"....

Sov alldeles för lite....vaknade 11.15 vilket innebär 3,5 tim :-( Men det beror också på att jag har saker att göra idag så jag va tvungen att gå upp.Det spelar inte så stor roll men problemet är att jag jobbar 2 dagpass redan i morgon....och jag vet redan nu hur min skalle kommer att vara efter det och sen jobbar jag hela helgen....

Men vi ska inte ta ut något i förskott ;-) Det kanske plötsligt hoppar ned från himlen en hel säck med energi och att jag plötsligt känner mig helt outtröttlig och faktiskt orkar jobba 24/7....;-) Det kvittar hur man gör för man tenderar att köra slut på sig oavsett ;-)

Vi får ju heller inte välja att arbeta mindre procent....det gäller BARA för de som har barn....jag skulle lätt kunna gå ned i tid till 80-85% men som sagt, det får jag inte ;-)

Well, jag har i alla fall varit och hämta ett par hökorgar som ska sitta i boxarna, varit på Granngården och köpt mineraler och till sist hämtat ut paket från IKEA.

Anna har försökt rida Aggis i dag men det blåser halv orkan så han var "all over the place" kan man säga....det slutade med att hon fick rida på ridbanan lite så han fick röra sig i alla fall. Elin kom alldeles nyss och jag sa att hon INTE skulle rida Biggi......jag vill INTE ha en repris ;-) Så hon skulle longera honom i dag också. Heller det än att jag får hämta ryttare sönderslagna i skogen ;-)

Lilla Missan som springer runt och markeringspissar överallt har faktiskt varit ganska duktig de senaste dagarna..såg i morse att hon satt på skitstacken och bajsade-Duktig tjej :-) För att sen upptäcka att hon ÄVEN bajsat mitt på stallgången :-(...........

I morgon är det utbildningsdag och även på torsdag.....så det måste bli en tidig kväll i säng om jag ens ska orka släpa mig ur sängen i morgon ;-)

Nu är det bara "IKEA-bilen" vi väntar på....de har gett en leveranstid mellan 09-21.00.....hur kul äää dääääää?

Bara att vänta. Förhoppningsvis ringer de innan ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229