Bajs,pissigt hö och ännu mer bajs.........

Alltså Rox,Guiness och Röskva?!? Hur är det ens möjligt att ställa till det som de gör i sin ligghall.....5 kärror körde jag ut idag. Iofs vet jag inte när någon av de andra gjorde rent sist.......;-) Det är ju inte "mitt" jobb att göra rent där men idag kände jag att det såg så jävligt ut att jag faktiskt inte hade något val. De är också duktiga på att dra ut hö ur bingen vilket inte underlättar precis ;-)

Den andra ligghallen var inte heller direkt ren men där tog jag "bara" ut 2 kärror i alla fall. Som tur är börjar maken närma sig slutet på den nya ligghallen och i morgon tror jag stenmjölet anländer också. Ska bli skönt att få ned dem på stora lösdriften nu under vintern.

Som vanligt snarkade maken helt galet när jag kom hem i natt så jag sov i gästrummet. vilket betyder att jag ändå sov hyggligt om även inte så länge ;-) Tror jag fick ihop nästan 5 tim. Vaknade med muskelstelhet i både axlar och nacke.....lite oklart varför?? Men på med massor av Linnex och varm tröja på det så släppte det vartefter när jag började röja i stallet. Anso kom vid 9 och idag..............hör och häpna.........har jag ridit Islänning ;-) Anso red Rox vilket gick fantastiskt bra, en heeelt annan häst. Jag och Röskva haar både töltat och galopperat.......sen vet jag inte om vi presterade några andra gångarter eftersom jag inte vet skillnaden på dom ;-) Men hon har en underbar galopp, hon bara flyter fram :-) Jag gillar ju inte små hästar men det var ändå kul att rida Röskav. Det kan jag göra fler gånger :-)

Biggi vilar idag. Han behöver det och han behöver smälta allt. Det har gått med rasande fart framåt i hans utveckling och jag kände att det nog är välbehövligt med en vilodag för honom. Anna kommer i kväll och tar en tur på Aggish tillsammans med Lena. Lena nattar hästarna också eftersom jag jobbar.

Jag ska hoppa in i duschen och dra om en stund så hej,hej.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229