Bajstrött...........

Började dagen kl 06.30......as usual ;-) For till Hemse för lite egen-tid och SOMNADE där?!? Då e man trött ;-) Sen har vi varit i byn och fixat lite. Bland annat hämtat en stort skåp som jag ställt i stallet. Funkar inte att ha "hyllor" på grund av att det blir dammigt och jag är den enda som torkar av ;-)

Sen handlade vi lite mat och nu är ju byn totalt invaderad av människor.Både turister och politiker på grund av Almedalsveckan. Sen hem och röja som bara fan. Det ser,på riktigt, ut som ett bombat skithus och det kvittar om jag ber snällt, irriterat,sällan,ofta..........eller hur jag än lägger fram det så händer det inte......det bara inte händer..........att saker som behöver göras blir gjorda ;-) Garderoben som vi köpte i April väntar FORTFARANDE på kläder..........rummet där kläderna förvarats fram tills nu är FORTFARANDE inte urplockat..........förrådet i källaren där vi ska ha stall/arbetskläder är FORTFARANDE inte urplockat...........ja ni fattar ;-) Men nu har i alla fall jag rensat precis allt MITT som ska slängas så nu är det "bara" maken som ska få det att inträffa.........i vårt hem är det också på det viset att om jag börjar "bygga" eller flytta på saker så blir vi osams......han ska alltid göra något först INNAN man kan ta tag i saken vilket betyder att det inte blir gjort och jag sväljer,sväljer,sväljer.......;-)

Ibland får jag bara ta smällen att han blir irriterad när jag börjar röja för det går snart inte att bo här....och städa är INTE att dammsuga!!! Städa är att plocka bort och rensa bort saker som plötsligt bara fått en ny plats.......som såklart inte är den rätta platsen.

Well, när jag var hyggligt klar så gick jag ut i stallet och fixade i ordning skåpet. Sen har hästarna stått inne nu i kväll för de var pissblöta och kalla. Det tok-regnar och har så gjort hela dagen. De har fått filtar på sig och både Aggish och Biggi är masserade och Biggi är också Biolightad. Han känns inte så spänd i höger sida längre heller. Skönt.

Däremot har både Aggish och Biggi massor av småsår efter att Rox sparkat dem. Skit-märr säger jag bara!!! Hon är så jäkla elak mot Biggi så nu får hon inte gå med dem. Hon och Guiness får gå tillsammans och stanna i hagen på gården. När hon är så jäkla dum kan hon vara utan bete.

I går kväll när de fick kvällshö så lade jag ut 4 högar. Och tror ni Biggi fick någon hög.....nä för Rox sprang fram o tillbaka framför högarna och så fort han ens började närma sig jagade hon honom och högg honom i ryggen. Jag va så jäkla förbannad på henne men samtidigt går det inte att styra dem för hon kommer ju fortsätta jaga honom så fort jag gått därifrån......men nu är det färdig-jagat för hennes del. Nu får hon inte gå med dem!!! Och passar hon sig inte åker hon ned på skogen och DÅ kan jag tala om att HON kommer bli jagad.

Nej jag veeet......men Biggi var alldeles förtvivlad i går kväll och sprang till mig hela tiden för att få skydd :-( Det gör så ont i mamma-hjärtat bara :-(

I morgon är det jobb igen, 2 kvällar och sen ledig 2 dagar och jobbar sen söndag-måndag.

Nu är jag både trött och less för att man aldrig får bli färdig med något.Det är omöjligt att koppla av när man varje dag ser miljoner saker vi borde gjort för längesedan.....så på så vis är det förbannat skönt att åka till jobbet och slippa se skiten ;-)

Nu ska jag sova och det blir upp tidigt i morgon också eftersom hästarna står inne i natt.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer