"Baksmälledag"...........

Det var bra att vara hemma och få gå ensam och "starta om" hjärnan lite. Helt själv och inget annat som tar min uppmärksamhet. Ann kom förbi på dagen och tog en kaffe. Vi deppade tillsammans över höstens ickeridande.....eller jag rider ju Rox istället men Ann har inget att rida på.

Nu på kvällen har jag haft lektion-duktiga russ-flickor :-) Har longerat Curre i lite arbete även om det tog i mot tyckte han....kan nog lugnt säga att det INTE var igår precis som han fick arbeta på RIKTIGT....;-) Han stretade emot en stund tills han upptäckte att det där med att släppa upp ryggen och länga ut halsen....DET var skönt och då kom frustarna också :-) Ja han i alla fall inte arbetats på det senaste året skulle jag tro,det både syns och känns i kroppen på honom. Men nu när han fått lite ordning på tänderna så vi kan sätta bett i munnen på honom så ska han få bli både tömkörd och longerad minst 2ggr/v. Och i övrigt rider ju sis 2-4 dagar så snart är det nog stil på honom igen :-)

Rox har vilat idag eftersom hon gått hela veckan. I morgon ska hon trimmas och på Söndag tränar vi. Tina ska löshoppa nästa vecka och sen ska jag introducera tömmen för henne också.

Ja den enda "fördelen" med att Lizza är konvalescent är att jag hinner med att rida Rox och att börja jobba Tina ;-)

Nu ska vi äta Kebab-sallad och sen ska jag släppa in hästarna för natten och även Biolighta Lizza.

Bästa älskade häst.....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer