Barnbarn och Danne på besök

Ja barnbarnet var här idag :-) Inte vårt men Iris barnbarn ;-) Lilla Kajsa kom och hälsade på med sin matte. Hon är dotter till "vår" Eskil som är vår valp från senaste kullen med Iris. Här är lilla Kajsa tillsammans med sin "tant" Corvette,en stor labbe som tar hand om henne :-)

Men precis innan de kom så hade Danne varit här och korrigerat Biggi. Han hade ett par småsaker förra gången och idag var det bra mkt bättre.Dock hade jag "rätt" härom dagen då jag tyckte han var kantig i galoppen. Han satt lite fast i vänster sida vilket gjorde att han inte riktigt ville ta i med vänster bak i höger varv. Sen var allt annat mkt bättre men vi ska ta han en gång till strax efter midsommar. Han njöt i alla fall som vanligt ;-)

Aggish har gått och spänt sig så han kändes inte alls bra i ryggen så honom tog jag med Biolight och massage efteråt. Otroligt vilken respons jag får för när jag kände igenom honom efteråt så regerade han inte över huvud taget :-) Men nu blev det på med tjock-täcken i natt. De fick 200gr´s täcken istället för regntäcke. Det har plötsligt blivit kallt igen och det kommer direkt som ett brev på posten på Aggish. Han får Biolight nu några dagar så är han snart mjuk och fin igen :-)

Ja och sen är liksom dagen slut även om jag skulle behövt göra sådär 10 saker till innan det är sängdags.....men lägger jag mig inte i tid så VET jag att hela dagen kommer gå som sirap i morgon och för att inte tala om sen på kvällen när jag kommer hem och ska rida 2 hästar och göra stall m.m.....de funkar inte att vara "trött och seg" på jobbet,min hjärna MÅSTE fungera. Ibland hade jag önskat att jag haft ett jobb där jag inte behövde använda skallen så mkt om ni fattar, bara kunna göra saker som inte krävde min koncentration.

Nu är jag säng-klar i alla fall så har jag tur sover jag innan 22.30....och klockan ringer 05.15 ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229