Benpaddar....

Man blir ju fullständigt galen på alla täcken som ALDRIG sitter som de ska....eller rättare sagt så glipar de framtill...ja ni vet,kanten viker sig bakåt hur fan man än gör....grrrr. Men det problemet har troligen de flesta ;-) Har en superbra modell på alla mina täcken men lik förbannat nöts kardborren ut nästan direkt och sen släpper den där fram...

Men sen kom jag på att jag kanske skulle prova med en benpadd framtill....har sett andra ha det men sen misstänker jag att den snabbt kan bli en "leksak" för Lizza.....;-) Men jag ska nog testa i alla fall och så får man väl sy dit ett par kardborrband som liksom håller den på plats....i alla fall ett tag.

Sen de där bokskydden som finns....mja....jag ger inte så mkt för dem för det blir ju tryck framtill oavsett. Även om de inte får skav så blir det tryck

Är det någon annan som kommit på något bra sätt att få täckena att sitta bra framtill?

Måste bara visa er....hittade ett foto på Lizza från 7 Januari 2013,då va hon alltså 5 år och jag hade gjort premiärturen på henne i skogen. Vi pratade härom dagen om vilket år hon reds in.Att hon ligger efter är vi överens om på grund av att jag va skadad både 2012 och 2013 men jag va lite osäker på om hur det låg till. Men nu minns jag,hon reds in vårvintern 2013....så hon är riden i 4 år....alltså ligger hon 2 år efter. Fotot är iofs från hösten 2012.

Nu kom jag ifrån ämnet lite....hahaha. Men jag ska återkomma till om lösningen med benpaddar funkar ;-)

Kaatjiing ,-)

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Superfin blogg du har!! http://nouw.com/klaraericsson
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Benpaddar hade vi på alla hästar i Italien och det fungerade bra på dom. Jag provade på Lima men hon drar bort dom . Det som funkar utmärkt på henne är back on tracks bogskydd med kuddar .
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229