Besiktning,fika och trim

Efter att jag fodrade i morse åkte vi till Stånga och besiktigade lastbilen så nu e den helt clean kan man säga. Blankt papper ;-) Sen for vi till Hemse till Granngården för att kolla lite.De brukar ofta ha bättre sortering än vad de har i byn men nu var det faktiskt tvärtom. Skulle ha en säck Kraft Föl också men det hade de inte?!? Så det betyder att jag måste flänga in till människobyn i morgon bitti och köpa en säck där.

Eftersom jag inte hade något inplanerat åkte jag till sis och fikade....bäst att passa på innan det dyker upp annat....hahaha. 

Sen har jag ägnat eftermiddagen till att ta stallet,packa allt hö,fylla hövagn och plocka i ordning massa saker som ligger överallt. Tog med Lizza till Gannarve ridhus och trimmade på eftermiddagen också. Hon kändes lite "lat" i arbetet (?!?) men kom sig fint på slutet. Jag har slarvat väldigt mkt med markarbetet under vintern vilket ligger i sakens natur när förutsättningarna är som de är....stenhårt i marken eller ishalka....bara att välja ;-) Sen mörknar det ju fort så det gäller att hinna ut innan. Ja så är det men nu tar vi tag i det igen ordentligt.

Hon fick lösgaloppera i 20 min också så hon var lite lätt svajten (svettig) efteråt. 

Nu i kväll har vi ätit Tacos och nu e ju liksom kvällen slut?!? Maken "yrar" runt med sin packning....tror han har lite resfeber...hahaha. Sånt är inte jag begåvad med så jag skjuter på mitt till i morgon istället. Det brukar lösa sig och tar oftast inte mer än 10-15 minuter.

Så har dagen varit och nu e jag sopslut....i hela kroppen(oklart varför). Ska hoppa i säng och glo på film och kanske äta lite ostbågar....om jag orkar ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229