Biggis

I går va Åsa här och behandlade och gick igenom Biggis. Helt klart är han mkt bättre. Däremot har han 1-2 sned kotor i länden.Svårt att avgöra om de uppstått senaste månaderna eller om de funnits där under många år. Han verkar inte vara direkt påverkad av det NU men det gör såklart att annat muskulärt påverkas.....jag har ju sett att han som en karp i ländryggen och den kommer troligen av just det.

Han var annars mjuk och fin och spänstig i hela kroppen.Spänd i nacken(ingen direkt skräll). Jag fortsätter att behandla själv med Biolight och massage och sen kommer Åsa i Augusti igen. Han ska skrittas i 2 dagar nu och sen kan vi börja öka på.

Hon tittade lite snabbt på Aggish också och va impad av hans välmusklade hals ;-) Hon tyckte att han såg fantastiskt fin ut............."jag fattar inte vad du gör med dina hästar att du får dem så vältrimmade".........kul att höra :-) Nej jag vet själv inte vad jag gör men jag har alltid ridit med kvalité och ridit "väl" under varje pass oavsett om det är töm-skritt-trim eller vad det må vara. De arbetar ALLTID under sina pass. Antagligen är det därför de blir vältrimmade i kroppen.

Aggish fick ett dressyrpass och sin vana trogen skulle det tittas-skyggas och tramsas den första kvarten ;-) Det är hans energi som måste ut troligen för rädd är han verkligen inte ;-)

Men när han väl fokuserar blir det toppenbra. Vi tragglar på med den förvända galoppen och snart sitter den :-) Det är alltid svårt att sitta på honom i början när han är spänd och i synnerhet för mig som inte är "van" att sitta ned i traven ;-) Men det går bättre och bättre. I går märkte jag att både händerna va där de skulle och även tårna ;-) Däremot vet jag att jag rider med lite för långa tyglar ännu men jag tycker inte jag "når fram" om jag ska korta dem så mkt som Charlotta vill.....men det kommer väl det också.

Maken försvann i går morse och kom hem lagom tills jag skulle lägga mig. Intresset för att göra saker här hemma är ganska svagt så ja..........vi får väl se hur det blir framöver.......jag vet att han inte blir så nöjd när jag själv sätter igång att producera för det ska vara på HANS sätt men gör jag inte det så kommer det inte bli gjort......;-) Han ska till byn idag så jag ska stanna hemma och ta tag i lite saker nu när jag är ledig fram tills på Söndag.

I kväll har jag en träning men annars ligger dagen öppen :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229