Blank sida

Idag är det blank sida.Inget inskrivet i almanackan :-).....förutom några samtal som ska ringas men det känns inte direkt betungande. Dels Agria....funderar faktiskt på att byta bort Agria....de börjar bli rätt hutlösa och rimliga i sina premier......;-) Ska nog höra mig för med Södra Härads faktiskt. Är det någon som har erfarenhet av Södra Härads?

Ska ta tag i ett annat projekt idag tänkte jag...(kom precis på att jag måste åka upp och sladda ridbanan idag)...ska bygga ett skåp som jag tänkt på vääääldigt länge. Kanske kan hinna med att kolla lite på det idag :-)

Roxan ska tömköras och Lizza ska ridas. Vädret ser sådär ut men det kommer förhoppningsvis att klarna upp lite...?!

Kollade precis på Klart och runt 13-14 så kommer solen :-) Jag går in på sista semesterveckan nu.....bläää...

Inte för att jag inte gillar mitt jobb men mer för att det finns så makalöst mkt här hemma att göra. Tänk om dygnet hade fler timmar....eller om man kunde få jobba 3 dgr i veckan med full lön....:-) Det är som jag alltid sagt, 3 månaders semester är rimligt på ett år. Arbeta 9 månader och vara ledig 3, DET är rimligt ;-)

Maken ska på "uppdrag" idag. Vattenposten i socknen ska stängas av (helt orimligt) så att alla bönder som hämtar vatten till sina djur måste åka 10ggr så långt. Det blir fint i turist-trafiken då de ska ut med traktorer och stora vattentankar på länsvägen....orkar inte ens tänka på det vilken kaos det kommer att bli. Sen tar det oerhört mkt tid för dem att sitta och köra så långt....många av dem måste hämta vatten flera gånger per dag dessutom. Och allt detta för att trycket sjunker under dagen då det hämtas vatten och då räcker det inte till alla boende nu under sommaren. Ja vi har haft en stor "inflytt" i Västergarn med sommarboende och de vill ju ha vatten när de kommer hit på semestern ;-) Men men, vad säger man?!? I dag är det ett möte och jag hoppas inte kollegorna får rycka ut...hahaha...ni vet ju hur humöret på bönder kan visa sig då de blir orättvist behandlade ;-) Nej det ska nog gå bra ;-) Men de måste hitta en lösning för detta är en landsbygd och bönderna måste få sin verksamhet att fungera och djuren måste få vatten. Tänk er att de ska ägna halva dagen åt att hämta vatten mitt under den mest hektiska tiden på året med skörd osv.......de sliter oerhört redan som det är och att ytterligare försämra för dem är inte rättvist.....

De om detta, nu ska vi börja dagen med lite "stalltjänst"...helt obetald...hahaha...

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229