Blev sen

Blev sen på jobbet idag så kvällens planering sprack en aningens ;-) Tänkte först flänga iväg en kort stund och tömköra men med tanke på klockan så vet jag att det är 4-5 st i ridhuset vid den tiden och de blir inte jätteimponerade om man kommer in och börjar tömköra då......så det blev inte så.

Amanda och Mårten kom och hjälpte till med Rox i kväll så vi kunde byta bandage på henne. Vi tog stygnen också....eller Amanda gjorde det för jag såg dem typ inte ens...hahaha. Sen fick Amanda lägga bandaget. Jag försökte först men Rox har hakat sig fast på mig så varenda gång jag försöker närma mig hennes bakdel så börjar hon stöka.Däremot går det bättre om Mårten håller benet och Amanda lägger bandage och jag står framme och distraherar henne...DÅ står hon "still"....eller i vart fall tillräckligt för att få dit bandaget ;-) Det ser rätt ok ut faktiskt men det e ju fortfarande "öppet" så att säga så bandage kommer hon behöva ett bra tag till. 

I morgon ska jag dra tråden till hennes sjukhage.Dock e det så förbannat lerigt (eller kommer att bli när hon går där) så jag vet inte riktigt vad jag ska bädda in benet i för att hålla det rent....ja jag kommer nog på nåt ;-)

Planen var att åka till byn och handla i morgon och också hälsa på Bosse men vi såg att det ska bli "sol" i morgon så maken låter mig vara hemma och rida så han åker ensam till byn. Anna kommer vid 10-tiden och hjälper mig också. Sen ska vi rida ut tillsammans och på Söndag rider jag med sis. Man måste VERKLIGEN ta chansen att komma ut i skogen om det vankas sol :-) Jag ska hämta ett par benskydd på ett ställe och sen ett täcke på ett annat ställe men det hinner jag nog i morgon.

Vi får dock börja dagen med att köra in spånet och sen en ny hösilagebal.....och nu e jag trött så bäst att välta ikull sig innan man somnar vid tangentbordet....det har faktiskt hänt ganska många gånger på jobbet när man jobbat natt och ska avrapportera kl 04.23 eller nåt....hahaha. Ja det var en parentes ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229