Blir så förbannad och ledsen på människor...........

Jag har tagit upp detta förut men känner mig tvungen att ta upp det igen.....alla ni ensamstående mammor......för det är faktiskt mest er det handlar om. Det är ytterst sällan som barnen får bo hos sin pappa när ni separerar. Det kan givetvis bero på allehanda olika saker men generellt sett är det hos mamma barnen blir kvar. Sen ska papporna "få lov" att träffa sina barn....om de har tur. Det är i många relationer det fungerar bra men i allt för många fungerar det inte alls. Jag vill inte ens tillhöra samma släkte som er bittra hämndlystna ensamstående mammor som styr och ställer med barnen....ALLT för att "ge igen" eller "hämnas" på deras pappa.

Vad tror ni att ni har att vinna på det?!? Tror ni inte barnen kommer att växa upp och själva upptäcka hur ni hanterat situationen??? Då e ni bra korttänkta i så fall.

Har flera vänner som får dansa efter er pipa och aldrig säkert får veta när de får träffa sina barn....och OM de får det så är det när det passar ER röv. Ofta får de inget veta och sen plötsligt kommer ni på att ni kan "ge igen" genom att säga "nu får du ha barnen" för att ni vet att JUST den helgen eller JUST den dagen ställer det till problem för pappa och då kan ni sitta där som den bittra kossa ni är och slicka i er att "pappa vill inte träffas" eller "pappa kan inte" även fast ni vet att det är ni själva som konspirerat hela situationen till den sämsta tänkbara. Tviii er säger jag bara!!!

Och den som sköter kontakten väl behöver inte alls bry sig eller läsa detta men jag blir så arg att jag skulle kunna kräkas rakt i ansiktet på er som beter er som tjuriga barnrumpor!!!

Bara för att Du och han inte kan leva ihop så betyder inte det att HAN inte är bra för barnen. Inbilla dig inte att DU är bättre än någon annan som förälder att ha barnen. Alla barn vill träffa BÅDA sina föräldrar och BÅDA föräldrarna har rätt att bestämma tillsammans när de kan ha barnen. Och en sak till....SLUTA använda barnen som verktyg mellan er. Så själviskt-elakt-ovuxet och svinaktigt att tynga barnen med att ni själva känner er misslyckade. Unnar ni inte ens era egna barn att vara lyckliga och slippa skuld för att ni själva gjorde ett felval en gång i livet???

Förstår ni inte hur tungt det är att vara barn och dras med "dåligt samvete" för att mamma är ensam eller att mamma är ledsen?? Fy fan säger jag bara, skärp till er och visa lite jävla styrka. Bit ihop när det känns svårt eller gör vad tusan ni vill men lägg för fasiken inte tyngden på barnen.

Klarade ni en förlossning så klarar ni väl för fasiken att sköta kontakten er föräldrar emellan. Och JA han kanske har träffat en ny men vad tusan ska du göra åt det? Låt honom gå vidare eller gör vad du vill men ANVÄND INTE BARNEN för att slicka dina sår!!! Gå vidare själv istället,skaffa ett eget liv istället för att förstöra andras. Skäms!!!

Grrr....faaan va skönt. Jag blir helt jävla tokig på detta och inget kan man som vän göra heller.Fan va trist det är när man ser hur dåligt den andra föräldern mår. Men de fortsätter att tassa runt mamman i rädsla att hon ska hitta på nåt nytt skit så han inte får träffa barnen......kräääääk. Och nej, det är inte EN vän det handlar om...tyvärr.DEt är flera vänner jag har som har det på detta sätt och det bara kryper i mig.....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Förstår din ilska och det är tyvärr alldeles för vanligt. Jag lovade mig själv och mitt barn att aldrig någonsin bli en sån mamma, snarare tvärtom. Mitt ex träffade inte sin son speciellt mycket dom tre första åren, vi separerade när o var drygt ett år och hans pappa jobbade utomlands. När o var tre så flyttade hans pappa tillbaka till Sverige fast tio mil ifrån oss men vi löste det ändå med varannan vecka så gott det gick. Problemet blev ju bär skolan börja för då kunde han ju inte pendla. En stor tvist bröt ut och slutade i rätten för oss men aldrig har jag pratat illa om Os pappa eller försökt sabba nånting trots att jag hatat honom som pesten. Jag har istället erbjudit extradagar och försöker pussla så gott det går för min sons skull. Alla barn har rätt till båda sina föräldrar.
nouw.com/fia_jungdalen