Blixt o dunder och en Roadwork

I natt när jag kom hem började det blixtra utöver havet.......jag funderade och lyssnade en stund innan jag vågade gå och lägga mig......det var långt bort och enligt blixtradar skulle det INTE komma några blixtrar.........eller åska heller för den delen men det såg lite halvosäkert ut.............

Men till slut beslutade jag ändå att det var så långt bort att det inte skulle vara någon fara för hästarna. Sen vaknade vi vid 04 att det dundrade på rejält......dock var det bara under nån minut och sen försvann det.Såg inga blixtar heller men däremot regnade det ;-)

Hästarna klarade sig bra i alla fall :-) I morse tog jag och Biggis en roadwork........eller tog och tog......ni vet hur våra ridturer startar ;-) Traggla på gårdsplanen och sen följde maken med en liten bit på grusvägen och sen gick det bra ;-) Han fick svettas på ganska ordentligt idag, dels för att det är kvavt och dels för att han fick en lååååång travsträcka. Travade på i 5-6 km och sen fick han pusta en stund innan vi travade lika långt till. Vi red hem samma väg som härom dagen då hojjarna dundrade förbi.Dock var det inga hojjar idag men det fanns i Biggis minne kan jag säga.......han var lätt stressad innan han kom fram till att det INTE fanns några hojjar idag ;-)

Sammantaget tar det ganska lång tid med Biggi så jag hann inte med Aggish. Men jag hann klart i stallet och nu ska jag duscha och dra till "firman" igen.

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229