Börja i mörker

I morse vet i fasiken vad det var med min kropp.....vaknade 5.15 trots att jag ställt klockan på 6.30......men det var väl lika bra att hasa sig ur sängen när man ändå var vaken ;-) Hästarna låg och sov och stackars Aggish for upp som ett spjut när jag kom in i stallet. Men de var pigga på att komma ut även om det var kolsvart och tidigt.

Satt mig i foderkammaren med en kaffe och myste en stund innan jag tog tag i stallet. Skönt att hinna göra klart hela stallet tills det började ljusna och då kom lilla solen fram också :-)

Biggi fick en lugn tur med mestadels skritt. Han kändes alldeles lagom idag. Taggad och skvätten är han alltid men han hade dock inte sin värsta dag. Det är lite knepigt att galoppa honom ute eftersom han hela tiden nitar för saker men en kortis blev det i alla fall.

Sista biten hem var det någon som tappat ett par "till salu-skyltar" på vägbanan.....förbannat obehagligt om man frågar Biggi ;-) Precis samtidigt kom grannen körande ikapp med sin shettis och våra andra på lösdriften börja springa och då blev det liiiite för mkt att hålla reda på så sista 150m gick jag med honom.....var inte jättesugen på distriktsmästerskap i Jenka på asfalt ;-)

Aggish har haft en skön hag-dag och jag tror han visste om det för han var inte ens sugen på att komma och få godis ;-)

På eftermiddagen tog jag mig en solodag i byn. Trots allt var det lite småsaker (typ julklappar) som skulle införskaffas ;-) På vägen hem svängde jag förbi Anso och fikade. Har inte varit hos dem efter att de flyttade så det var lite roligt att se hur de bor nu. Köpte med mig en liten sak till Anso. Tyckte hon behövde det för är det någon som haft det jäääävligt tufft denna år så är det hon. Men jag tror det börjar vända nu och förhoppningsvis blir det ordning och reda på "firman" också ;-)

Köpte hem några batteridrivna värmeljus och ställde i stallet i boxfönsterna också som blev himla mysigt. De lyser ju inte så himla mkt men det är fint i alla fall.

Ja sen lite annat småplock....typ nya hållare till grepar/spadar/sopkvastar. De vi hade innan var inget bra för de blev så "uttöjda" så grejerna ramlade ned. Satte upp ett par på logen också så högreparna har en given plats.

Nu är jag hyggligt trött så det är lika bra att göra kväll. Ska upp vid 5.30 i morgon. Slutar 16 så i morgon har båda grabbarna vilodag.

Ja det var dagen det ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
hahah. Det händer mig OFFFTAAAA 😛
nouw.com/brieditiseventing