Bubbel....

I dag är det en sån där dag då jag skulle kunna strypa första bästa som inte uppför sig.......;-) Dagen börjar med att jag ska åka till skogen och fodra och träffar på en prakt-idiot som tror sig äga både väg och tillhörande ö som vägen är belägen på.....jag står i en T-korsning och ska svänga vänster, det kommer en bil från höger som ska svänga in på den väg jag står på....alltså väntar jag på att han ska svänga....vi har väl högertrafik eller ?!?!

Bakom mig står en Audi A6 med en "gubbstrutt" och bihang.....;-) Han anser sig inte ha tid att vänta tills den annalkande bilen hunnit svänga in på vår väg utan lägger sig på tutan trycker gasen i botten och ska köra om mig?!?! What the fuck????? Vill han att jag ska köra rakt in i sidan på den svängande bilen eller?!?

Resultatet blir han är en hårsmån från att ramma den insvängande bilen. Ja där står vi i en triangel och ingen kommer någonstans.....Audin inser att han måste backa tillbaka in bakom mig för att släppa förbi den andra bilen och när den fått komma in på vägen ordentligt kan även jag svänga ut bort till vänster....tro inte att det var färdigt där....hahaha. Vad tror ni dåren i Audin gör....jo mitt i min vänstersväng trycker han sig förbi och gasar iväg....det är 70 väg och jag accepterar inte att mina grannars barn-hundar-hästar-katter osv ska bli ihjälkörda för att en skitgubbe i en Audi A 6 tappat förståndet...jag gör om honom och håller honom bakom mig i.....70km/tim !!!

Han gör upprepade försök att komma förbi mig men inser till slut att han har att göra med en jävligt-in-i-helvet-förbannat bilförare framför sig så han ger upp. Därefter svänger jag av vägen ca 3 km längre bort eftersom jag ska till skogen....jodå,jag har reg.nr och nu blir ni säker JÄTTEFÖRVÅNADE...hahaha. En 78 år gammal gubbe med alla behörigheter, hemmahörande i Tyresö......jodå vad hade man väntat sig ;-) Men han ska veta att jag har koll på honom..."jag vet vart hans hus bor" här på ön så dyker han upp igen så är det bäst han uppför sig i trafiken ;-)

Eftermiddagen var "händelselös" och jag och Lizza fick ett bra träningspass trots 40 miljarder flugor som frenetiskt försökte köra in i min mun OCH näsa....

Trots att Lizza hade både luva och flugtäcke så var det fasiken synd om henne.....men vi höll ett ganska högt tempo idag för att "springa ifrån" alla äckliga flygfän...säger som Silverbjälke....de fyller ingen som helst funktion och borde utrotas för all framtid......

Ja sen kom jag till jobbet och tvingades bli förbannad IGEN....suck....inget jag kan ta upp här men jag hoppas att folk på stan håller sig i skinnet för det finns inte mycket utrymme för tjafs idag kan jag lova ;-)

Gode gud....måtte det bli söndag 23.00 snart..................

Ni får en bild på mig och Lizza från Suderbys. Underbara häst :-)

Och en bild från "ridbanan"....en oerhört vacker syn :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229