Challenge...........;-)

Nu jäklar ska det bli challenge...hahaha. Jag ska fanimej starta dressyr under våren😜 När och var vet jag inte ännu men det kommer. Dock har jag ingen dressyrsadel....ännu.....så jag kommer att få rida i min Ergo hoppsadel till mångas irritation (antagligen) men vad gör man....om inte Ergo vill sponsra mig med en av sina fina dressyrsadlar...........😜....nä tänkte väl det ;-)

Men en vacker dag ska jag ha en dressyrsadel till Lizza och tills dess får det bli hoppsadeln. Vi är inga stjärnor på dressyrbanan kan jag lova men vi ska göra ett försök i alla fall och med lite tur får vi "godkända" procent i alla fall ;-)

Till dagen...eller gårdagen först.Ellen red Lizza och som vanligt lös det i ögonen på Ellen när jag frågade hur Lizza gått...hahaha..ja denna häst gör många lyckliga helt klart.

Jag fick en gammal lagning "renoverad" hos tandis och hann med att hämta ut Klorhexidin på Apoteket som jag beställde förra veckan(stora flaskor). 

På kvällen va vi hos Mia och åt smörgåstårta och grattade henne på hennes 50-årsdag. Natten på jobbet var lugn så idag känner jag mig trots allt laddad även om det alltid blir mindre sömn efter nattpassen.

Nu till idag. Lizza ska ridas och stallet ska göras.Ellen tog utsläppet innan hon åkte till jobbet och även Dollars box så jag tar resten nu.

Sen måste jag nog fasiken bada Lizza ikväll......hon har SÅ himla mkt ingrodd gammal lera i pälsen så nu är det dags ;-) 

Vi är laddade för årets första tävling(snacka om sen säsongsstart) och givetvis ska det bli halvdant väder....why not?!?....det kunde väl få vara lite fint kan man tycka?!? 

Jag blev lagom impad när det började regna igår......vi har PRECIS byggt upp hinder på ridbanan och vad händer då.....GIVETVIS ska det börja regna...grrr. Vår bana är ännu så färsk att vi inte kan rida på den när det e blött så ja....nu får vi vänta IGEN 😔

Och visst....vi behöver regn så vi får en bra höskörd i år,jag VET.....men det ÄR så jäkla trist med allt småskvättande.

Vi har i alla fall beställt svem (griskiss) att sprida på vallarna i år.Vi funderade på "vanlig" gödning men kom fram till att svem faktiskt är ett bättre alternativ i alla perspektiv. Dock kommer det att lukta 1-2 dagar men vi bor faktiskt på landet....hahaha...mest störda blir nog de som har sommarstugor för de förstår inte vikten av gödningen....hahaha. Man ska INTE ha tvätt på tork ute när det sprids svem på åkrarna om man säger så ;-)

Nu hoppar vi i kläderna och kööööör :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Här snöade det igår 😩😭
nouw.com/fia_jungdalen
westyarnhillside
westyarnhillside,
Ja jag lider med er......
nouw.com/westyarnhillside
IP: 82.99.3.229