Då allt krånglar.....

Den här dagen skulle man helst bara vilja "radera"....började med att hämta upp alla hästar eftersom hovis kom idag. Tog sedan Aggish för ett trimpass innan det kom FÖR mkt insekter ...........vilket det redan gjort. I dag hade han nog en av sina absolut sämsta dagar.......hjärnblödning efter hjärnblödning och till slut fick jag dra på honom graman eftersom han stod på bakbenen precis hela tiden. Och när jag fick ned honom så slog han båda frambenen i marken och kastade sig framåt och sen stegring igen.....så höll han på och ju mer arg eller irriterad jag blev ju mer reste han sig. Han har sådana dagar och jag känner att jag helst vill strypa honom då.........men vi fick till ett pass på 30 min va nu det var värt ;-)

Hovis hade kommit när jag va tillbaka och börjat med Biggi. Aggish fick duscha och jag fick en fika för att återställa balansen i min kokande hjärna ;-) Efter att Biggi va klar med sina fötter gjorde jag i ordning honom och tog han i LB upp till sandsjö skog för att klättra......han var OCKSÅ på sitt bästa humör och hade måååånga åsikter om vart vi skulle gå och i så fall varför......ghaaaaaa......men vi fick både klättrat och konditionstränat till slut ;-) Lasta och hem och sen var det "bara" saneringen av stallet. Dels för att alla stått inne halva dagen och dels för att hovis är som alla andra karlar.....de bara släpper och slänger saker överallt och tycker att andra ska ta reda på det ;-) Min hovis slår nog alla rekord när det gäller att sprida sömmar och nitar.....jag hittar sömmar INNE i boxarna till och med vilket jag såklart inte är så förtjust i.....men så är det. Hovslagarsläktet tillhör den kategori som absolut inte behöver ta reda på något ;-) Ja förutom Mårten då som ALLTID tar ALLA sömmar i handen. När han slagit på skor så finns inte en enda rest kvar!!!!

Ja jag var klar i stallet vid 13-tiden och tänkte då att jag skulle hoppa i säng och få några tim sömn inför nattpasset....nähä.......för då började det strula med sadelutprovningen i helgen. Plötsligt stod vi kort på en sadelmodell.......och de andra sadlarna var redan skickade😡Lösningen blev att Liza får ta med den sadeln som handbagage på flyget.....törs jag säga att det nog är sista gången jag ordnar något......

Och sen inte nog med DET......när jag ringer till Bring för att kolla vilken dag de levereras..........då visar det sig att fraktsedeln är felmärkt.........ja för att göra en lång historia kort så efter några samtal så är det troligen ordnat. Så vid 15.15 kom jag i säng....

Nu ska jag i alla fall duscha och åka till jobbet. Men den här dagen är ju inte slut för min del så kommande natt blir väl säkert skit den också....hahaha. Ibland orkar man bara inte liksom och önskade att man bara fick dra ett täcke över skallen och låta det bli en ny dag ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229