Då kom solen

Dagen började i en grå-ton fram till lunch men SEN kom solen ORDENTLIGT....och värmen :-) Åkte upp till sis vid 10 men hon hade fatta fel och trodde vi pratade om i morgon (torsdag) så jag vände hem direkt ;-) Vet kom vid 11 och kollade Rox.....som hade puls i höger fram.....SÅKLART......men hon reagerade när visitertången kom fram så förhoppningsvis är det en inkapslad hovböld......hon reagerade på insidan vid en söm.Dock är det 1 mån sedan hon skoddes så det är ju inget nyligt sömstick. Däremot kan någon söm ligga nära och därmed ge upphov till att det producerats en böld.....eller så har hon ett blåmärke. Tiden får utvisa det. Hon får stå 1 v nu tills vet kommer igen. Ska kolla henne om ett par dagar och se hur hon verkar då. Sen får vi gå vidare därifrån.

Efter det fick grabbarna komma in och luncha innan Biggi och jag tog en lång kondis-tur. Några pallnitar blev det och några "egna val" från han sida men jiiiiiisses vilken gudomlig kille det är att rida,man bara ler mer och mer även om han är en gangster emellanåt ;-) Han har så mkt idéer den killen ;-) Han kan plötsligt få för sig att han vill gå in på en stid vi aldrig tidigare gått och sen e han skitlycklig när han får gå där.Öronen spikrakt framåt och lite trippig....hahaha....och sen upptäcker han att vi ÄNDÅ kommer ut på den stig vi var innan till slut ;-) Vi krapade ihop 1,3 mil med bra intervalltempo. Han var aningens svettig när vi kom hem även om det nog mest berodde på att det var varmt ;-)

En dusch och sen fick både han och Aggish en omgång av mitt "nya" flugspray som består av Äppelcidervinäger och diskmedel ;-) Verkar funka väldigt bra so far....vi får se om några dagar. Vi hade i alla fall inga insekter på oss då vi red idag ;-)

Maken ringde sen och sa att han var i stan för att proviantera, han hade fått snickarlust sa han ;-) Så han kom hem och byggde vidare på foderkammaren :-)

Ida var här och red Elliot också.Det är så synd att hon kommer att sluta framöver eftersom hon flyttar :-( Hon passar SÅ galet bra här och är så himla vettig. Men det är inte så mkt man kan göra,vi får vara glada så länge hon är här och rider Elliot.

Vi åt middag sen vid stallet.Vi har så makalöst fin solnedgång vid kortsidan på stallet så vi sitter ofta där i kvällssolen.

Sen har vi hållit på och snickrat fram till nu. Vi blev tvungna att ge oss när klockan var 23.....sommargrannarna kom ned idag så de hade kanske inte tänkt sig att vi liksom har vardag här när de har semester ;-)

I morgon gör vi ett nytt försök med sis träning ;-) Moa ska rida Aggish ihop med Lena och Elliot och själv ska jag rida min fux ;-) Det spås 25-26 grader i morgon så det blir nog kvällsridning känner jag ;-) Kan till och med vara så att jag kanske chillar en stund i solen.....eller jag kanske åker bort till sis och lägger mig vid deras pool :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229