Då kör vi Onsdag

Jobb och lite annat innan jag e hemma igen och kan pyssla. Har nu hittat en vettig virkbeskrivning så jag kan testa att göra en luva ;-) Nu behöver jag "bara" material också.....;-)

Får se om det blir travet i kväll.Det är "stor-trav" så det kommer va in i helsike mkt folk......vi får se om vi orkar med det eller hittar på något annat. Lizza ska ridas i alla fall...det blir nog klättring för henne tänkte jag.

Känner mig (?!?) pigg trots allt så det kanske är på rätt väg....dock har jag lärt mig att det kommer en baksmälla.....;-) Men så är det,man får ta det som det är och inte bli frustrerad över det.

Maken har kommit en bit på väg med det nya ligghallsbygget också. Nu ska det hem plåt så vi kan lägga tak och sätta väggar.

Nästa prio-projekt är att dra över ström till ridbanan så vi får belysning i vinter. Stolp runt ridbanan är också hyffsat prio...vill INTE ha någon P&J eller P&R UTAN staket.....visserligen är det egenansvar att rida P&J men jag vill inte riskera att någon häst får spatt och kommer lös utan ryttare och då vet i hundan vart den hästen tar vägen. Nej det måste vara stängslat runt ridbanan om man ska ha sådana tillställningar tycker jag.

Sen behöver vi kunna löshoppa också och ja.....det behövs staket helt enkelt.

Nu ska jag hoppa i kläderna och åka till jobbet.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229