Dagens resultat....eller avsaknaden av den ;-)

Det lossnade för Nadja och Lizza i 90 cl i alla fall. Lizza har tjurat ihop och det finns egentligen ingen anledning till att gå in på varför eller hur det blivit så. Jag tar det heeelt med ro,känner min "prinsessa" och detaljer styr henne väldigt mkt.

Hur som helst så gick första klassen bra men i andra var varken häst eller ryttare sugna.....laget gick det skit för och för Nadja var det liksom ingen "idé" att göra en bra runda förutom för hennes egen skull. Dock var nog inte humöret på topp så det var dömt att misslyckas redan innan hon gick in...

Lizza bromsade redan innan första hindret och Nadja fick inte fram henne helt enkelt. Hon är klockren på framhoppningen men....ja....vi lämnar det ;-) Jag är inte det minsta "orolig" för att det ska bli ett problem för jag vet vart det ligger (problemet).

Jag hann heller inte åka tillbaka efter att jag varit hemma och lämnat Lizza.Tanken var att jag skulle tillbaka och dela ut Meetingpriset som jag sponsrat med men nu får de dela ut det själva. Beroende på hur morgondagen ser ut så kanske jag hinner åka in i morgon och dela ut ponnisarnas meetingpris ;-) Jag får säkert uppdatering senare med resultat och foton....hoppas jag...hahaha.

Maken har slitit med belysningsmasterna som är till ridbanan.

Nu är det 3 master kvar och vi ska se om vi kan få upp dem i eftermiddag. Det är inte helt enkelt eftersom de ska passas in i bulten som sitter i cementplattan samtidigt som maken ska parera dit den med traktorn. Men vi borde klara det eftersom han klarade att sätta upp en själv igår :-)

Sen är det chill i kväll.Är dödstrött och man har inte hunnit vara "ledig" trots att en hel vecka gått av semestern....nu är det "bara" 3 veckor kvar ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229