Dagen "D" :-)

I dag är jag leeeeedig :-) Bästa "presenten" man kan fåååå :-) Det känns som jag vunnit på lotto av att ha en dag ledigt.

Började med att klippa korna på alla hundar..........Stina är en gangster men de andra 2 går hyggligt bra. De vet EXAKT vad vi ska göra och det är LIKA traumatiskt varenda gång ?!? Har varit så sedan de va valpar. Med de stora hundarna var det aldrig några problem men med de här "soffisarna" är det alltid stökigt?? Nu är de klippta i alla fall.

Hästarna har såklart fått frulle en aningens senare än vanligt för att jag ska få sova liiiite längre. Maken e ju go....PRECIIIIS när jag är påväg upp ur sängen så kastar han sig upp på golvet och säger "du är sist upp så du får bädda"........hahaha...ja herre gud säger jag. Jodå jag kan bädda om det känns så jobbigt ;-) Men nu kom jag ju på hur jag ska få upp honom tidigare på morgonen.....;-)

Om nån tim kommer en person som ska titta på Biggi och Aggish....mer säger jag inte nu ;-) Ska bli såååå spännande att se,vi återkommer till det senare ;-)

Vi ska köra klart staketet på ridbanan också idag. Vi får se hur lång tid det tar men vi kanske blir klara idag :-)

Nu ska jag hoppa i kläderna,ta en kopp och börja dagen;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229