Dagen "D"

Har ju haft en viss oro i magen för återbesöket på kliniken.....inte för att jag INTE tror att Biggi svarat på behandlingen..........mer för att jag måste komma på VARFÖR han fick en knäledsinflammation.....orsaken till den. Nu har vi ju bara symptombehandlat men inte orsaksbehandlat. Men han var ren på böjprovet och såg fräsch ut i alla fall.

Han ska sättas igång under 6 veckor på rakt spår och med mkt arbete över bommar så att han får börja stärka bakknäna. Jag har faktiskt ingen aning om hur tossig han kommer att vara under igångsättningen men jag kan ju ana....;-) När vi longerade honom idag på kliniken så var det upprepade explosioner och allehanda småhopp upp i luften......;-) Men det får gå som det går, bara att hålla i hatten ;-)

I går red jag som sagt direkt på morgonen och resten av dagen tillbringade vi vid sis pool och åt vattenmelon och snackade skit. På kvällen kom Jimmy och Zeana (brorsson med flickvän) tillbaks från Fårö och grillade med oss. Sis var också här och åt. Hästarna stod inne på dagen som vanligt och de har börjat med något nytt.....de bara SKA promenera runt i stallet innan de kan gå ut ?!?

Att ta in dem går bra, då "hittar" de sin box som vanligt men ut.....jag får jaga ut dem för annars går de runt och kollar och luktar på allt utom att gå ut ;-) Innekillar ;-)

Har masserat båda grabbarna i dag och som vanligt kryper de nästan ur skinnet ;-) De är galet bortskämda...jag veeeet ;-) Vilka hästar får massage 3dgr/v ;-). Sen har de fått kyl-lera på benen och GENAST slutar de stampa i marken så det funkar kanon. Jag blandar ut lera lite med vatten så den blir som Youghurt i konsistensen. Den kylande effekten blir ju lite sekundär när man styrke rpå så tunt men det funkar kanon mot alla förbannade flugor som ständigt promenerar runt på deras ben.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att åka till jobbet.....näääää.....jag ska INTE till jobbet idag :-) Jag ska åka med sis och systerdotter på lite tjejmys i kväll :-) Men i morgon natt däremot ska jag jobba ;-)

Hoppas också att Danne (equiatriker) så Biggi får lite extra skjuts nu när han ska sättas igång :-) Väntar på tid så förhoppningsvis hinner han med Biggi också ;-)

Nu duschen.....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229