Dagen innan det brann i min skalle............

Ja dagen i stort innan det brann i mitt huvud.....såg ut såhär ;-) Anna kom vid 9.30, Felicia vid 11 och Ella vid 11.15 så idag va det fullt i stallet?!? Men Felicia red ut innan vi kom iväg och sen red jag o Biggi, Anna o Rox och Ella o Lizza ut tillsammans. Det var lite skumt idag, de va på lite spänt humör så att säga. Grannens hästar fick för sig att de skulle skena längs med staketet då vi passerade och våra tog såklart in den energin så det blev lite jazzande där på vägen. Vi va också tvungna att rida på bilvägen eftersom det fortfarande ligger nedfallna träd på många ställen där vi inte tar oss förbi.

Biggi blev rädd för mig då jag skulle "pro:a" på honom när han hade lite bråttom....hahaha....han fick en smärre infarkt så de bara rasslade till om alla långa ben på honom ;-) Till och med Lizza va spänd Vi fick vända också då vi upptäckte att en stor tall vält över kraftledningen och det enda som höll tallen uppe var just kraftledningen och då tordes vi inte chansa att gå under......så vi fick vända. Så ridturen blev sådär idag men de fick i alla fall ut och röra på sig ;-)

På eftermiddagen hade jag en träning som gick bra. Vi var fler i ridhuset så vi höll oss längst ned i hörnet och jobbade på detaljer för att inte "ta så mycket plats".....;-) Men det hjälpte tydligen inte.....hahaha. I alla fall så gick det bra och nu kväll har jag bara ätit och varit förbannad ;-) Kul kvällsnöje och det är NÄSTAN så jag har lust att sätta mig och surfa lite på Hemnet nu.....man får en väldigt fin gård både i Småland och Blekinge för inte så mkt pengar ;-)

Denna vecka gör jag dagpass hela veckan vilket ,som ni vet, blir lite knöligt men det får gå. I morgon ska jag i alla fall få massage, det är jag VERKLIGEN värd tycker jag ;-)

Anna rider på Tisdag men sen e jag ensam resten av veckan i stallet.

Nu ska jag försöka blunda några tim innan klockan ringer vid 05 ;-)

Kaatjiing ;-)

P.S....ja här kommer YTTERLIGARE ett som inte publicerats.....D.S

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229