Dagens 2 äckligaste.......

Dagens första äckliga.......varning......idag hostade jag upp en stor klump som såg ut som en "köttbit"...fyy faaan å jääääkla äckligt...jag höll på att spy av det...blääää....herre gud så det måste se ut nere i lungorna när man är ordentligt förkyld😱....ok...det här var kanske lite mer än vad ni tyckte ni behövde veta ;-)

Dagens andra äckliga.....det SNÖÖÖÖÖÖAR....förbannade skit säger jag bara........👿 jag ORKAR inte.

Det var dagens 2 äckliga ;-) Resten är INTE äckligt ;-)

Efter lite funderande fram o åter så kom jag fram till att jag skulle ta en joggtur med Aggish . Inte för att jag förväntade mig att det skulle vara några problem men med tanke på att han j´knappt reds förra veckan och det han reds va han "dum" eller ja.........han va nog inte dum men han tyckte att han skulle bestämma helt enkelt så jag ville ut för att i så fall tala om för honom att så inte var fallet......att han kunde bestämma.

Jag tror han har en räv bakom vardera öra...........för det var inga som helst problem. Han försökte inte ens att gå hem eller vända. Han vägrade inte gå fram eller gå förbi nåt och han tutade inte särskilt efter Qsan heller. Eller jo en gång men då va vi nästan hemma igen.

Han va pigg och han var spökig men det är ju sån han är alltid. Däremot gjorde han en sak som fick mig att undra.....när vi kom hem och skulle passera ridbanan (precis där som Linda hade haft problem med honom) blev han totalt paralyserad och bara stod och darrade och stirrade ut mot vallen....vet i fåglarna vad han såg, eller kände, men han var rädd på riktigt och det kändes som om han skulle ha kunnat tvärvända och rusa ned mot skogen igen?!? Men han fick stå där och djupandas nån min så släppte det och han "tordes" gå förbi och vidare hem.....det var ju liksom 100 till gårdsplanen ;-) Men det va ett himla märkligt beteende tycker jag och jag ska fråga Linda om det hände nåt där som skrämde honom. Annars vet jag inte alls varför han uppförde sig så?!?

Han kändes himla fin men som sagt, man måste ha honom i "boxen" hela tiden om han ska arbeta för han är expert på att släppa fokus och "fladdra iväg" i andra tankar och "hittepå" ;-)

efteråt fick han stå i solariet under tiden som jag friserade manen på honom OCH klippte öronen?!?!?! Det ska ju inte gå enligt förra ägaren men han stod och sov kan jag säga. Han fick vara prov-docka åt alla mina luvor också så jag fick bestämma storlek på dem ;-) Han var inte så himla impad av det först men efter 10 luvor insåg han nog att det här skulle ta en stund så då slumrade han till istället ;-)

Tog ett par bilder på honom också :-) Den stora skillnaden är att han har en annan hals idag och ingen "gubb-mage" ;-) Bilden från idag va väl kanske inte så rättvis men det är rätt roligt att att ha foton löpande på honom från dag 1.


Jag rosslar rätt bra fortfarande även om jag inte tror att jag har feber. Däremot hes,snorig och hostig....och som sagt....det jag har i lungorna kan jag inte ens tänka på utan att må illa......

Nu är det kväller och i morgon har jag ingen plan mer än att se om det finns tid i ridhuset så jag kan trimma. Finns det hyggligt med tid så kanske jag hinner med att åka ned med Rox också en sväng, vi får se.

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229