Daggig morgon

Fasiken,det börjar bli lite kyligt på morgonen nu redan. Aggish och Biggis har sovit inne och hade inte allt för bråttom ut i morse heller ;-) Guiness fick byta hage vilket han inte va SÅ himla nöjd med....tills höpåsen kom...hahaha. Han är och förblir ett matvrak och mat är det som gör att livet går runt för honom ;-)

Dollar och Lizza är båda ganska ömma i fötterna nu efter gårdagens verkning men det släpper efter 1-2 dagar hoppas jag. Dollar ska ju åka till helgen så det vore ju bra om han går att börja rida då.

Har lagt tunna täcken på Aggish och Biggis, det var +10 i morse så jag tyckte det var lagom med ett tunnare täcke. De är båda ganska frusna och korthåriga i original.

Jag ska röjja av stallet innan jag åker till stan också. Lilla stånk kommer idag också. De ska bo hos sis ett par dagar innan de åker hem till fastlandet så vi ska passa på att umgås fram tills dess så mkt vi kan :-)

Ja jag skrev ju i går att ön består av väldigt mkt skitsnackare.......nån tim senare fick jag ett annnat meddelande också.....hahaha, nu stormar det rätt bra i en av klubbarna här också ;-) Vilket inte alls förvånar mig kan jag säga....hehehe. Ja som man bäddar får man ligga eller vad man ska säga.....eller e huvudet dumt får kroppen lida kanske passar bättre ;-) "What comes around-goes around"............

Nu är det hopp i stallkläderna och ta stallet i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229