Dålig natt....

Har sovit skitkasst i natt...igen.Drömmer, vaknar,sover,vaknar...osv. Känner mig precis lika "överkörd" idag som igår?!? Well....det är fint väder i alla fall så jag ska börja dagen med en walk tänkte jag.

Ellen släppte ut hästarna i morse och jag tar stallet sen. Ska träna för Charlotta i eftermiddag så jag har dagen på mig. Ska en sväng till Amanda och hinner jag innan eftermiddagen ska jag en sväng till människobyn och handla en sak också....om jag hinner....;-) Ni vet..inte stressa, bara prio-listan ;-)

Listan ser ut såhär: Powerwalka, ta stallet,stripa av LB, rida......och åka till stan....hahaha,ja jag VET att det redan är FÖR mkt på listan...jag KAN räkna ;-) Men jag e inte sämre än att jag inser att 2 av sakerna kanske jag får vänta med till i morgon ;-)

I dag kommer en köpare till Scanian(en lastbil vi säljer) med båten så maken ska hämta honom där inne. Sen har vi en lastbil till (som ni vet) som också ska säljas men vi har lite småfix kvar att göra på den innan den ska ut på annons. Vi får ta det vart efter.

Har ett inlägg som jag försöker att tidsinställa men jag får det inte att fungera?!? Märkligt....men det kommer vad det lider ;-) Ska se förresten om Ann kanske kan filma min träning i eftermiddag....kanske kanske ;-)

Vi hörs under dagen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229