Dåligt med tid.....

Hej hopp, har bara inte haft tid att uppdatera er. Men nu är det ju fredag och jag e ledig i morgon så då ska jag nog hinna med lite mer uppdatering i morgon. Har haft utbildning i 2 dagar och som alltid.....slutar dessa utbildningar (övningar) med att det ALLTID blir någon blessyr ;-) I dag fick jag ett finger rakt ini ögat(otippat) och igår blev min rygg lätt knäckt.Dock är det inget som kommer att bestå och ryggen klarade sig trots att det lät som man knäckte stammen på en tall....hahaha.Ögat klarade sig också även om jag hade ont i det ett par tim efteråt. Har hunnit med träningen och ridningen men i princip inget utöver det.

Aggish har fått hem sina täcken nu och jag provade lite hastigt nu när jag nattade dem. Alla 3 är stl 155 och de sitter bra alla 3. Det är 2 flugtäcken varav det ena är regnflugtäcke. Det sista är ett jersey-cooler med hals som kommer passa bra att ha på tävlingar när man ska iväg fler dagar.

Lite snabba bilder på dem. Jag har inte knäppt dem eller spänt maggjordarna ordentligt men jag kollade lite kvickt och de kommer att sitta bra. Nu ska jag bara ha tag i en riktigt bra huva som täcker ALLT på skallen också ;-)

Jerseycooler-regnflugtäcke-flugtäcke.

I dag kom också Aggish "hö-bar". Vi satte upp den direkt och det verkar som han gillar den. Han har ju varit spänd i nacken och jag misstänker att det har lite med hans hönät att göra. Dick kan man inte lägga hö på golvet till honom för han kör rally runt hela boxen med höet och äter väl i princip 20% av det....därför har han haft nät. Men som sagt, hönät är INTE optimal "ät-ställning" för en häst och jag tror det här blir bättre. Det finns en risk att han ändå drar ut höet i boxen men det är värt att testa i alla fall. Han såg i alla fall nöjd ut.....efter att han fått en infarkt när han kom in i boxen förstås....givetvis var det suuuuperfarligt att det satt något helt okänt på väggen....hahaha.

Ny "vrålar" maken att jag får lov att va klar för vi ska se film ;-) Go-fredag :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

MayaJuuti
MayaJuuti,
skönt med ledighet 👌🏽😍
nouw.com/mayajuuti
IP: 82.99.3.229