Day of

Inatt är jag ledig,jobbar nyår,ledig nyårsdagen......smart schemaläggning ;-) Men det är medvetet för jag ville att vi skulle få en "egen" nyårskväll vilket blir i kväll med andra ord. Bada tunna,äta Tacos och mysa till en film är planen :-)

Men det blir lite knepigt med dygnsrytmen men det får gå ;-) Så jag behöver kasta omkull mig ett par tim mitt på dagen i morgon i alla fall. Gill (min tränare) och Christer kommer troligen förbi på förmiddagen och fikar. Sen ska stalllet röjas och allt ska göras klart för hästarna när de kommer in på kvällen,alla hästar. Sen ska jag försöka hinna rida också.....ja vi får se hur det går ihop sig.

Dagen har bestått av massa "have to do". Biggis fick fortsätta vila idag då jag tycker att såret behöver dra ihop sig lite mer. Aggish fick vila för att jag skulle hinna med att rensa brunnen i spolspiltan, köra ut skit från lilla lösdriften (framför driften),fylla vatten i hagarna, fylla höpåsar, spåna fölboxen, fixa vattenhinkar till de 3 boxar som annars inte används. Maken körde in ny bal, hjälpte till att skotta bort skiten vid ligghallen och sen bytte han varmvattenberedaren som stått och läckt i omgångar de senaste 2 åren ;-) Vi hade inte tänkt att byta den egentligen förrns vi byggt om foderkammaren men nu började den gamla läcka så himla mkt att vi va tvungna.

Har bokat ridhus till nästa helg,bokat in 2 Optimeringar, en träning på nyårsdagen och hade jag haft tid så hade jag själv åkt och tränat på Tisdag kväll......det kommer nog tyvärr inte att kunna genomföras.....på Nyårsdagen har jag en hel del att göra i stallet och, som alltid, vill jag ju främst hinna rida båda :-( Fan om man kunde klona sig själv.....

Såg igår att syrenbusken satt knoppar?!?!?!? Och sen hörde jag en bekant som hade rosor som "blommade" ?!? Ja om våren skulle komma tidigt så inte mig emot men det ÄR ju inte bra på något vis. Jag är rädd för att vår höskörd går åt skogen för 4:de året i rad...........piss säger jag bara. Vi har ca 20ha vall vilket i dagsläget bara räcker till våra egna 5 hästar..........heeeelt sjukt. Det BORDE ge foder att sälja MINST. Men det har det INTE gjort med dessa dåliga skördar så där har det försvunnit bra mkt pengar som skattemyndigheterna höjer på ögonbrynen åt.........nu ska man ju inte beskylla dem för att vara optimal-smarta när det gäller jordbruk men ändå.....denna sommar kan ju inte direkt gått dem helt förbi?!

Well, nu ska vi äta och sen bada tunna :-) Ni får 2 fina bilder på vår nya varmvattenberedare i stallet och den knoppiga syrenen ;-)

Det var det jag kunde bjuda på idag ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Livet i stort

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229