De ska flytta hemifrån....

Ja inte riktigt ännu men om 10 veckor är det dags ;-) Även om vi gärna vill så kommer vi inte att behålla alla valpisar ;-) En tjej utan svans kommer att bli kvar hos oss. Sen är en kille tingad så med andra ord är det 3 som kommer att flytta hemifrån.

Det finns alltså 3 kvar. Två tjejer och en kille. Det är 2 stycken i kullen som inte har svans (pappan är svanslös) och de andra 3 har svans. Det är inte "konstigt" med att de inte har svans, det beror helt på om någon av föräldrarna har svans.

De e supergulliga med sin lilla stump och vi vill nog behålla den ena tjejen med stump ;-) Vilken kille som är tingad e inte riktigt bestämt, de väljer mellan med eller utan svans ;-)

Jag kommer att lägga ut foton framöver på alla men det blir när de öppnat ögonen. De som eventuellt är intresserade av valpar kan höra av sig. De kommer dock säljas endast här på ön och vi kräver referenser på köparna. Säljs de på fastlandet så kommer de att bli till köpare som vi har någon form av kontakt med sedan tidigare och också känner.

För den som är intresserad går det bra att maila och tala om vad du/ni kan erbjuda dessa små underbara varelser :-)

Rasen är Dansk Svensk Gårdshund.De är reggade hos Jordbruksverket. De är helt renrasiga men kommer inte att reggas hos Svenska Kennelklubben. Papper på föräldrarna kommer heller inte att redovisas då vi inte vill ha valparna registrerade hos SKK. De blir givetvis vet.besiktigade,vaccinerade och avmaskade innan leverans.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229