Den starka lampan.......

Det var inte helt fel att vakna i morse ;-) Solen stod som spö i backen så man blev så ivrig att man inte visste vart man skulle börja...haha.Maken valde att snarka vidare vilket jag tyckte va slöseri ;-)

Började dagen med utsläpp såklart men sen en träning kl 9.30 för en liten ponnydressyr-tjej...hahaha, knepigt ord ;-) En liten duktig tös som säkerligen kan bli något bra av om hon har möjlighet att få utvecklas. Ponnyn är 22 så det är nog inte allt för många år kvar att kunna ställa högre krav på henne. Men hon kämpar på bra trots sin ålder. Dock va det stenfruset på ridbanan så vi kunde bara arbeta i skritt.Det var ju iofs väldigt nyttigt och vi hann med att gå igenom en hel del.

Tyvärr har ju allt salt vi lade på ridbanan i höstas regnat bort....så nu har vi det som alla andra...STENHÅRT. Det ska iofs bli varmare redan om nåt dygn så det kvittar antagligen.

Efter det lastade jag Agge......eller FÖRSÖKTE lasta för han tyckte att det var helt onödigt att åka från gården?!?! Det slutade med att jag lade en lina runt rumpan som gled ned under hasorna.....det gillade han INTE och bestämde sig raskt för att av 2 onda ting så va det bättre att gå framåt än bakåt och då....TADAAAA hamnar man INNE i lastbilen.....hahaha. Söt-Göte ;-)

Red med sis.Det blev bara en skrittrunda på 1 tim men det är bra det också ;-) Hennes är ju barfota och det var lite isigt på sina ställen. Jag har ju bästa "dubbdäcken" på Agge så för mig är det inga bekymmer ;-) Han är aningens laddad nu (som sagt) och är rädd för precis ALLT men på hemvägen började han frusta (?!?!) vilket gör matte väääldigt glad :-)

Och sen blev det en traditionella fikan.Maken kom också förbi och fikade. Sen hem och göra stallet klart under tiden som maken installerade en "ny" tvättmaskin i stallet då den gamla drog sin sista suck ..typ för ett ½ år sedan ;-) Så nu kan jag tvätta benskydd m.m. igen.

Nu ska vi en vända till människobyn och hämta nåt som maken inhandlat på FB......nån stereo som han ska ha på jobbet tror jag. Sen äter vi i stada också ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Vad härligt med sol 👍
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229