Deppigt.....eller?

Sitter och tittar tillbaka på året för en resumé.....det känns en aningens deppigt faktiskt :-( Jag tycker faktiskt synd om min hjärna :-( Jag ÄR inte så snäll alla gånger och den får verkligen kämpa och gör så gott den kan och ÄNDÅ är jag inte nöjd.....men vi kommer till det,jag är inte riktigt klar ;-)

Dagen slutade rent arbetsmässigt kl 15. Ella och Elin var i stallet. Elin hade longerat Rox och Ella hade försökt att brodda Lizza men Lizza va inte särskilt samarbetsvillig (skitungen) så jag och maken broddar henne i morgon bitti. Pojkarna har varit på promenad och jag gjorde en del småfix i stallet eftersom Ella både mockat och packat höpåsar.

For en sväng till sis för att hämta bettlyftaren som Birger hjälpt mig att fixa så den går att använda,duktiga Birger.

Maken har en "suris-dag" så honom lämnar jag utan diskussioner idag ;-) Han får "ligga till sig" till i morgon så har det nog passerat....det dåliga humöret menar jag ;-)

I morgon ska Elin skritta Biggi och Ella följer med på Lizza. Jag är ju ledig så jag rider Aggish på eftermiddagen. Har en optimering vid 10 och vill också hinna göra stallet klart innan.

Snön har trillat ned här hos oss....dock är det som en tomte nyser men ändå ;-) Det ska såklart regna i morgon och sen kommer minusgraderna.....hahaha...eller nä.

Mina förhatliga stresseksem har "blommat upp" igen vilket gör mig helt galen....det kliar så in i förbannade helvetet så jag vet inte vart jag ska ta vägen.....fan va irriterande och jag vet vad det kommer av....och inget kan jag göra åt det :-( Jag har den tid jag har och det är allt, jag kan inte prioritera bort det enda som ger mig energi......jag kan heller inte prioritera bort jobbet som ger mig möjligheter att ha min energi-källa.....moment 22 kan man säga. Men det är som det är och man kör på tills det inte går längre och då går det inte längre......och då får man se vad det blir av det hela ;-) Det blir väl "rond 3" är jag rädd för.......

Jag ser i alla fall mot helgen träningar :-) Två hela dagar med dressyrträning med Aggish och så får vi se om jag tar med Biggis också, får se hur han är i morgon.

Nu ska jag få i mig lite mat i alla fall ;-)

Kaatjiing ;-)

P.S......2019.01.08. Nu fick jag ju anledning att bli irriterad igen........går in och ser att det är flertalet inlägg de senaste dagarna som inte publicerats.....bra jobb Nouw....D.S


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229