Det är inte som vanligt.........

Det ÄR något jäkla skit i mitt system som jag inte får ordning på.......idag är det skallvärk, ont i käkarna,axlar,armar,höfter,ben.....och det är absolut inte träningsvärk eller något annat. Det vandrar och är lite olika från dag till dag vart det sitter........blir SÅ himla less.....det värsta är skallvärk, det andra kan jag ta och blunda för.....förhoppningsvis är det bättre i morgon om jag hoppar i säng i tid.....vi säger det i alla fall ;-)

Grabbarna är "avställda" nu denna vecka eftersom det bara är det ständigt hattande nu från dag till annan på grund av ET, vaccination, ösregn, jobb och sen åker jag på vidareutbildning VBR i helgen också.Så de får en microvila och det brukar oftast gynna dem också ;-)

Båda har fått en ordentlig genomgång av pälsen idag och massage på det. Fick hem lite preparat från NAF idag också som jag ska testa några veckor. Respirator till Aggish och Magic till både Aggish och Biggi, jag återkommer med utvärdering ;-)

Sen har jag beställt en Astma-mask till Aggish för jag tror att han skulle må lite bättre av det med sin strup-pipning(som dock är opererad vilket jag börjar tvivla på....)Men vi ska testa om han mår lite bättre av att få en "puff" Ventipulmin varje dag.

Dessa 2 ryggar är jag ganska nöjd med :-) Ingen sänkt bröstkorg på någon av dem.Sen är ju Aggish 16 år och då blir de alltid lite muskelfattigare med åren. Som ni ser har han holkat ur lite i Trapezius men vi sliter med att fylla den så gott det går. Han måste hela tiden underhållas.

Jag fotade lite från nya foderkammaren också.Minns inte hur mkt jag visat förut men nu är i alla fall själva foderkammaren klar. Maken håller på med fikarum/förvaringsrum och det är nästan klart.

Så galet skönt att äntligen få ordning på foderrummet och var sak har sin plats. Jag får panik när det blir rörigt och skitigt!!! Här är det lättstädat och lätt att spola golvet när det behövs :-)

Nu är maten klar så jag får slita mig för idag ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229