Det är ju Lördag.......

Lördagar eller helger har aldrig tidigare haft särskild betydelse för mig.....förrns nu ;-) För nu är jag ledig på helgerna som alla andra och har börjat känna att helgen kan va nåt att se fram emot ;-)

Haft lektioner på förmiddagen idag.Hann med en del av stallet innan eller i alla fall Rox. Känns viktigast att hon får sitt och får lite sällskap när hon står inne hela tiden. Skönt att vara ledig för då kan jag mocka hennes box flera gånger under dagen.

Efter lunch och efter att jag va klar med stallet så körde maken ut en halv höbal till Dollar. Maken har jobbat idag också eftersom det är säsong och de har mkt att göra några veckor nu.

Skrittade Agge enligt ordination ;-) Eller det är ju så att han ska skrittas 2 dgr efter behandling. Vilken skillnad det va på honom :-) Han skrittar verkligen genom hela kroppen nu och jag tror att jag fick iho till 3 "knixar" under hela turen.....eller det har jag kanske inte berättat?!? Han är lite "knipt" i knäna och ibland så knixar han när han går....eller ganska ofta faktiskt. Inte så att han snubblar utan mer att knäleden inte låser som den ska. Dock konstaterade Åsa att det beror på att han är väldigt spänd i hela bogen och i stora ryggmuskeln "Latissimus Dorsi" närmare bestämt ;-) Nu när vi stretchat den i 3 dagar efter behandling så märks stooor skillnad.Han knixar knappt alls :-) Så häftigt att känna så stor skillnad på honom. Han har ju skjutit över mig lite på vänster sida innan men det va också bättre. Det var lättare att sitta rakt över honom idag. Han har kortare muskler på höger sida och vill inte liga gärna släppa efter för vänster sidas hjälper men man får ta det bit för bit så släpper det efter ett tag.

Och jäääävlar vilken galopp han har, den är superstor och han skickar upp mig ur sadeln i varje språng så det måste jag lära mig med tiden. Men nu ska han få trycka på i sin stora galopp så han blir stark.

Pigg och glad och nästan lite taktig mellan varven ;-)

På eftermiddagen åkte vi till stan för att kolla transporten som Rox släpade runt på i Söndags......vi har lagat den och även testat att alla spärrar och allt fungerar som det ska när man kopplar på. Efter det käkade vi på Mells (supergoda hamburgare) och avslutade med att kompletteringshandla lite innan vi åkte hem och tvärdog i soffan ;-)

Nu har jag precis nattfodrat,lagt på BoT ryggvärmare och bytt täcke på Agge också. Han ska bli lite boostad nu i början så han inte står och spänner sig i onödan.


Nu ska jag ta en dusch och sen kolla på Hassel som jag började på igår men somnade ifrån ;-) I morgon har jag faktiskt ingen exakt plan....förutom att rida, tömköra Curre och det vanliga pysslet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229