Det är till att ha bråttom.....

Mm, jag jobbade ju i går kväll så maken tog in och fodrade hästarna. De har såklart lite bråttom in på kvällen....våra hästar är riktiga "inne-grisar" och kan börja redan vid 16-tiden att brumma för att de vill komma in ;-) Ja som sagt har de lite bråttom och man får styra upp dem så de inte försöker ta sig in genom stalldörren alla 3 samtidigt.....men det är inte så lätt om man inte har rutin på det....framförallt om kräken "pissar" på en....hahaha. Mina hästar vet exakt när jag är hemma eller inte ;-) De spänner alltid bågen lite extra och anser att "DU bestämmer inte över oss"....Ja såklart försökte de komma in alla 3 samtidigt genom dörren vilket fungerar sådär....även om dörren är bred så var det inte tillräckligt ;-) Roxan förlorade och var tvungen att kompensera förlusten med att galoppera in i stallet sen....ja givetvis sladdade hon omkull på väg in i boxen. Dock gick det hyggligt bra och hon har "bara" ett rivsår på insidan av vänster fram,dock i mjukdelarna ovanför knät. Dessvärre är jag rätt säker på att hon inte lärt sig ett skit av detta utan hon kommer med största sannolikhet att gasa in i stallet även i kväll....;-)Men då är det jag som tar in dem så då tar det stopp i dörren....hahaha.

I morse lyckade min make fynda :-) Han är snabb som en vessla på att kolla annonser och nu blev vi med en stort plåtskåp(sopskåp) och ett antal vindskydd som vi ska ha på fikaplatsen utanför stallet :-) Ibland lyckas han väääldigt bra....ibland lite mindre bra....hahaha.

Vi ska beställa en gräsharv också så vi har en egen.Vi har lånat en men eftersom "ägaren" inte kan bestämma sig för om denne ska sälja harven eller inte så släpper vi det och köper en ny helt enkelt ;-) Det blir bra för då passar jag på att beställa några hinderstöd till ;-)

Idag ska jag försöka hinna med det jag INTE hunnit med i veckan...tex klippa Lizza, plocka bort hinder och tvätta täcken......ja och sen rida också såklart.

Har kollat vädret och ska man tro på vad som står så får vi inte se solen innan den 27 Oktober.....eller det är så långt prognosen sträcker sig så ja.....underbart att leva i ett töcken den närmaste tiden :-(  Härliga underbara "vinter" är här....

Nu ska jag svepa av stallet och ta tag i resten av dagen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229